Een unieke aanpak

Toeval bestaat, maar toevalligheden kun je wel minimaliseren. Met de BYLEI-methode bouwen we vanaf het eerste gesprek doelgericht aan een blijvende herinnering. Inspiratie is overal en creativiteit is grenzeloos, mits je blijft vernieuwen. Dat past bij BYLEI, want ieder evenement is uniek.

Ontdekken

Een succesvol event begint bij een goede briefing. En dat betekent niets minder dan het ontleden van het DNA van het bedrijf. Een gedenkwaardig evenement is alleen mogelijk als we het bedrijf tot in de vezels kunnen doorgronden. Een goede briefing is dan ook bij voorkeur een persoonlijk gesprek, geen schriftelijke opdracht. Vanzelfsprekend willen we weten wat de verwachtingen zijn, maar eigenlijk is dat pas het vertrekpunt. Deel je dromen en vertel waar je kippenvel van krijgt. Inderdaad: geef BYLEI een waardige uitdaging!

Creëren

Ieder evenement is maatwerk. Rekening houdend met wensen en budget laten we onze fantasie de vrije loop. Als de creatieve stofwolken zijn neergedaald, ligt er een eerste concept in tekst en beeld. Dat komen we op locatie presenteren en waar nodig aanpassen. Alles akkoord? Dan gaan we samen aan de slag om het ontwerp tot leven te brengen. De offerte wordt vertaald naar een helder draaiboek. Communicatie, ontvangst, registratie, routing, garderobe, aankleding, entertainment, personeel: aan de hand van het draaiboek houden we controle over alles wat van belang is.

Showtime

Vanaf de prille voorbereiding is BYLEI present. We houden de regie in eigen hand, want alles is deel van een groter geheel. En dan is het moment eindelijk daar: showtime! Het evenement vindt plaats en dat betekent: ontspan en geniet, want verwondering ligt in het verschiet. Vanzelfsprekend is BYLEI aanwezig om sfeer, comfort en veiligheid te bewaken.

Nazorg

Na afloop wordt de locatie schoon en netjes opgeleverd, zoals aangetroffen. Bijna alsof er niets gebeurd is. Gelukkig vertelt de herinnering een ander verhaal…