BYLEI en de AVG-WET

Alle zaken zijn op orde, ook met de nieuwe AVG-wet van 25 mei 2018. Zoals misschien al vernomen, zal elke organisatie meer tijd moeten gaan steken in het veilig verwerken van persoonsgegevens.

Natuurlijk besteden we hier al enorm veel aandacht aan. Wij hechten veel waarden aan onderling vertrouwen en willen dit op deze manier naar buiten laten zien. Het is van groot belang dat wij als organisatie netjes en zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens en gegevens van derden. De ontvangen gegevens staan veilig opgeborgen en goed beveiligd met speciale software.

Er wordt altijd gebruik gemaakt van een standaard procedure voor het bewaren van gegevens (in samenwerking met Teamleader CRM).

Wat doen wij met uw gegevens?

De gegevens gebruiken we om u op de hoogte te houden van BYLEI door middel van een nieuwsbrief. Besluit u toch dat u geen behoefte meer heeft aan de nieuwsbrief is er altijd mogelijkheid tot uitschrijven. Uw gegevens zullen dan niet meer gebruik worden.

Verder worden ontvangen gegevens gebruikt voor de georganiseerde evenementen. Dit zal nodig zijn om onder andere uitnodigingen te versturen of de aanwezigheid te bepalen. Na het event zullen de gegevens niet verder worden opgeslagen.

 

 

Vraagt u zich af wat u kan doen om aan de nieuwe wet te voldoen, klik dan hier.

Meer nieuws