Voor diverse bedrijven, waaronder Bouwinvest is BYLEI al ruim 12 jaar actief op de Provada, de grootste vastgoedmeeting en -dagen van Nederland.

Elk jaar begin juni in de RAI. BYLEI bedenkt samen met onze opdrachtgevers en realiseert in opdracht van hen bijzondere campagnes en stands. Een combinatie van wensen en kenmerken van opdrachtgever en wereldse ontmoetingen van BYLEI komen samen. Altijd bijzonder en ‘eigenwijs’. Uniek voor onze opdrachtgevers, waarmee ze op opvallende wijze hun boodschap kunnen communiceren en laten beleven. BYLEI gaat hiermede verder dan de traditionele standbouwbedrijven en voegt unieke styling, verlichting, meubilair en decoraties toe. Zeker niet in de laatste plaats verzorgen we  of integreren we de complete hospitality tijdens de beursdagen.

Een eenheid met de vormgeving van de stand, met kwalitatieve en stralende cateringmedewerkers, unieke en passende cateringproducten en smaakmakende verleidingen. Niet voor niets al 12 jaar succesvol voor Bouwinvest. We gaan verder waar anderen stoppen of delen uit handen geven. Hier is de ontwerp en realisatie van A tot en met Z gegarandeerd en zeer dichtbij BYLEI.

Zoals wij noemen OUR GUTS, YOUR GLORY. 

Kijk hier voor een uitgebreide beurspresentatie.

Meer nieuws