BYLEI mocht tijdens de afgelopen editie van de Food Inspiration Days naast de styling in opdracht van de organisatie, ook meerdere ontzettend gave ‘ateliers’ verzorgen. In totaal verzorgde BYLEI zes verschillende ‘ateliers’, voor tien verschillende bedrijven. Het thema ‘Celebrate Diversity’ was ook terug te zien in de totaal verschillende omgevingen die BYLEI creëerde bij de realisatie van de ‘ateliers’.

In opdracht van Dobla, Yama Food én Koppert Cress heeft BYLEI een groots ‘atelier’ ontwikkeld genaamd: “Sweethearts”. Dit resulteerde in een échte ‘eyecatcher’, waar geen enkele gast van de inspiratiedagen zomaar aan voorbij kon lopen. Eén groot succes dus.

Het ‘atelier’ van Dawn Foods was een creatie waar menig kind van kan dromen. Niet 10.000 luchtballonnen, maar meer dan 250 lekkernijen in de lucht. Smullen met een verhaal, verteld door de medewerkers van Dawn Foods. BYLEI dankt Dawn Foods voor het vertrouwen, ook dit jaar weer.

Voor het ‘atelier’ van Lantmännen Unibake ging BYLEI de lucht in. Tot zes meter hoog werd door middel van een plankenconstructie een groene omgeving ontwikkeld. Op deze manier kon het team van Lantmännen Unibake hun gasten de hele dag laten smullen en genieten van de verse bakkerijproducten.

BYLEI bracht samen met de drie grote Amerikaanse merken: Rachel’s Ginger Beer, Salt & Straw Ice Cream én Ethan Stowell Restaurants het ‘atelier’ van Visit Seatlle tot stand. Het doel was het uitwisselen van trends en innovaties tussen Amerikaanse en Nederlandse ‘foodies’. BYLEI mag met trots zeggen dat dit doel dubbel en dwars bereikt is.

BYLEI mocht voor Farm Frites een ‘atelier’ creëren waarbij onder andere hun credo; “The fresh taste of the land”, duidelijk naar voren kwam. Het verhaal van het bedrijf vertellen en de gasten de versbereide specialiteiten laten proeven, die perfecte combinatie was hiervan het gevolg.

Meerdere bedrijven, die elkaar bij het bereiden van voedsel perfect aanvullen, onder één dak. Bij Bonduelle, Levens Cooking & Baking Systems en Nestlé draaide dit uit op een daverend succes. BYLEI mocht voor deze drie een heuse “Chefs Table” creëren. Op unieke wijze, met helpende hand van ‘de techniek’, de ervaring wekken dat je als gast midden in een drukke keuken aan het genieten bent van voortreffelijke hapjes. Hoe gaaf!

Meer nieuws