Loading...
Our guts2019-02-20T15:22:01+00:00

over BYLEI

BYLEI maakt van dat ene moment een unieke ervaring en uiteindelijk een blijvende herinnering. Jouw herinnering!

BYLEI wil de momenten die voor jou of je organisatie het meest belangrijk zijn zo rijk en levendig mogelijk maken, zodat ze voor altijd bij je blijven. Dat doen we door en met onze ervaring: de unieke beleving die we creëren en de ervaring die we als experts de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Dat resulteert in een uniek evenement dat helemaal bij jou of je organisatie past. Een event om nooit meer te vergeten, jouw blijvende herinnering.

over Lei en Lukas

BYLEI is het Eindhovense evenementenbureau voor ‘onnavolgbare momenten’ van de tweelingbroers Lei en Lukas Willems. Na zeven jaar leidinggeven aan horecabedrijven begon Lei in 1994 voor zichzelf als organisator van vernieuwende evenementen. In 2004 stapte ook Lukas in het bedrijf; Lei staat als creatief in de frontlinie, Lukas opereert als bedrijfsvoerder meer op de achtergrond. Samen met een uniek team van professionals bedenken en realiseren ze onderscheidende verhalen en campagnes.

We denken graag buiten de brave lijntjes en creëren nieuwe, verleidelijke verhalen over mensen en merken. We betrekken trends uit andere branches en combineren onmogelijke verbindingen. Onze story’s gaan over het willen genieten en ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Het lef om het anders en vernieuwend te mogen bedenken en maken.

Maar ook het spel van verleiden, het willen beminnen in prachtige omgevingen door unieke vormgeving en uitmuntende gastvrijheid. Wij gaan verder, waar andere stoppen. BYLEI overtreft graag de verwachtingen van onze opdrachtgevers.

over onze werkwijze

We geloven meer in een aangenaam, persoonlijk gesprek dan in een standaard briefing. Voor elke aanvraag en te vertellen verhaal kruipen we in de huid van onze opdrachtgevers en willen hun ziel ontdekken. Willen weten wat ze drijft, welke dromen en ambities er zijn of welke doelen behaald dienen te worden. Maar ook wat men niet wil, allergisch voor is of al eens eerder gerealiseerd hebben. Hoe beter we deze DNA kennen, hoe verder we zullen gaan.

Als architect vertalen we deze thema’s naar een eigenzinnig verhaal, in woord en beeld, die klopt in alle details. Waarbij we de gasten van onze opdrachtgevers laten onderdompelen in een verwonderlijke omgeving, waarbij we ze een onvergetelijke ervaring laten beleven.

Deel ons
Deel ons niet