BYLEI ONTWERPT BAVARIA BREW LAB IN PARIJS

Le Carroussel du Louvre, gelegen in het 1e arrondissement van Parijs was vorige week het episch centrum van The Consumer Goods Forum Summit, met dit jaar als thema: ‘Growth Through Change’. Bavaria is partner en deelnemer van dit high level retail congres, en presenteerde in ‘The Innovation Zone’ het Bavaria Brew Lab.

BYLEI, reeds jarenlang partner van Bavaria, ontwierp een exceptioneel standconcept- en ontwerp, dat innovatie, creativiteit en groei symboliseert en vertaalde in het Bavaria BREW LAB. Een uniek en futuristisch standontwerp, waarin transparante leidingen verwerkt zijn waardoor “bier” circuleerde. Bavaria presenteerde de retail branche vier merken, achttien verschillende smaken en de allernieuwste brouwtechnieken, geëxporteerd aan honderdtwintig landen wereldwijd.

Bezoekers aan de stand, waaronder de beroemde TV chef Jamie Oliver, konden live kennis maken met de diensten, brands en uiteraard de bieren van Bavaria. BYLEI is met recht trots op het ontwerp en de realisatie van deze stand, en bewijst hiermee uitzonderlijke innovaties op wereldniveau te kunnen presenteren en realiseren, uiteraard in nauwe samenwerking met Bavaria.