BYLEI TOONT LEF

Enkele toonaangevende eventbedrijven in Nederland, waaronder BYLEI, hadden tijdens de eerste editie van THE NEXT EVENT het lef om hun kennis te delen, van strategische inzet van LIVE tot festivaldenken én van gastheerschap tot de deelnemers hun betrokkenheid.

Het inschakelen van een evenementenbureau voor het organiseren van uw evenement, kan diverse doelstellingen hebben. We delen graag de trends, ontwikkelingen en inzichten waarom je voor een eventbureau kunt kiezen.

BYLEI TIPS

  1. Gebruik een event niet alleen om mensen te ontmoeten, verbinden en te ver(be)wonderen. Gebruik ook de periode ervoor en erna om deze mensen te enthousiasmeren en te informeren. Je eigen event wordt er uiteindelijk succesvoller van.
  2. Betrek de CEO bij het event. Creëer commitment voor budget en doelen, en op event zelf om met eigen emotie de bedrijfsvisie neer te zetten.
  3. Ontdek welke extra inhoudelijke bijdrage een eventbureau kan betekenen voor je event i.p.v. alles intern te willen organiseren, om een paar euro te besparen. Doe datgene waar je zelf goed in bent en werk met professionals samen om je (strategische) doelen te bereiken
  4. Online + offline: Online communicatie versterkt je event enorm, maak hier dan ook gebruik van.
  5. Thuisgevoel: Intimiteit en authenticiteit van je event is belangrijk. Juist de momenten van ontroering en kippenvel blijven in herinnering. Zorg dat mensen zich ‘thuisvoelen’. En elkaar kunnen aanspreken.
  6. Gastvrij zijn. Kost niet veel, maar levert wel het verschil.
Meer nieuws
2019-07-17T09:47:21+00:00