De producten van deze Nederlandse ondernemers maken verspilling verrukkelijk!

Verspilling is Verrukkelijk is een platform van ondernemers met oplossingen voor voedselverspilling. Zij pakken voedselverspilling aan door positief te laten zien dat het anders kan. Ze ontwikkelen smaakvolle en mooie producten die gemaakt zijn van voedsel dat anders zou worden weggegooid, vergist of verwerkt tot diervoeder. Denk aan soep van kromme groente, bier van oud brood of zeep gemaakt van sinaasappelschillen. Onder het motto Verspilling is Verrukkelijk organiseren Ze ook gezamenlijke evenementen en campagnes om bedrijven en consumenten te verleiden ook met het verminderen van voedselverspilling aan de slag te gaan. Kijk ook eens op  Verspilling is verrukkelijk

Niet praten maar doén

BYLEI en het platform “Verspilling is Verrukkelijk” gaan een unieke samenwerking aan. Deze samenwerking is tot stand gekomen in samenwerking met de directie van de Verspillingsfabriek te Veghel.

Via de evenementen en campagnes van BYLEI willen we de aanwezige gasten verleiden ook met het verminderen van voedselverspilling aan de slag te gaan. Zo gaan we op verschillende events het thema op de vloer onder de aandacht brengen en mensen stimuleren om zelf in actie te komen tegen voedselverspilling. Zo zullen de Verspilling is Verrukkelijk-producten geserveerd worden als lekkernij aan de gasten.

Zo kan BYLEI door het bundelen van krachten, een mogelijke groei creëren bij de verschillende opdrachtgevers en hun relaties/gasten. Zo maken we meer impact en kunnen we sneller op een goede en sympathieke manier mensen mee krijgen. Verspilling is Verrukkelijk verbindt de deelnemende ondernemers en merken op het niveau van hun maatschappelijke ambitie, maar laat tegelijkertijd alle ruimte voor eigen identiteit.

Meer nieuws