Met de toenemende digitalisering is echt ‘face-to-face’ contact steeds zeldzamer geworden. Bij menig bedrijf zoeken klanten en relaties toenadering via sociale media, de mail en soms per telefoon. Het is vandaag de dag de normaalste zaak van de wereld om producten en diensten online te bestellen. Daadwerkelijk contact met de verkoper ervan is zeldzaam. Vanwege deze flink toegenomen digitalisering, wordt persoonlijk contact steeds schaarser. De momenten dat dit contact er wél is, zijn dus cruciaal. Aanwezig zijn op de beste netwerkevenementen is van levensbelang om jezelf en je bedrijf ‘in the picture’ te houden.

Vanaf het jaar 2018 is er sprake van een toenemende vraag naar deze waardevolle 1-op-1 momenten. Om die reden zien we dat er steeds vaker evenementen worden georganiseerd om een mooi moment te creëren en een krachtige boodschap uit te dragen naar klanten, relaties en ander publiek. Een goed netwerkevenement schept een prettige omgeving voor de aanwezige connecties. Zij zullen de persoonlijke aandacht op prijs stellen en zich gewaardeerd voelen, iets dat via digitale kanalen een stuk moeilijker te bereiken is.

Niet alleen klanten en relaties, maar juist ook het eigen personeel is op den duur toe aan een moment van waardering. Een alternatief voor het percentage aan bonussen dat jaarlijks wordt uitgedeeld. Na de economische crisis, die de bedrijfsevenementen jarenlang heeft geteisterd, is het voor bedrijven de komende jaren belangrijk weer opnieuw hierin te investeren. Een moment om samen stil te staan bij bereikte doelen, en vooruit te kijken naar nieuwe voornemens.

Het creëren en realiseren van schitterende momenten samen met je netwerk of werknemers, is één van de specialiteiten van BYLEI. Al tientallen jaren organiseren de gebroeders Willems netwerk- en bedrijfsevenementen van een hoogstaand niveau. Dus, wil jij je klanten, je netwerk of je personeelsleden eens een keer flink in de watten leggen, een gevoel van waardering geven en/of hun dromen uit laten komen? COM.BYLEI !

Meer nieuws