Project omschrijving

ENTER THE FUTURE

Enter

Bedrijfsevent – relatiedag

Aantal gasten:

275

Diensten:

Concept
Communicatie
Eventregistratie
Styling
Food & Drinks
Entertainment
Personeel
Productie & regie

Doel:

ENTER. bestaat 15 jaar en dit willen ze niet zomaar voorbij laten gaan. BYLEI is gevraagd het geweldige feest voor jullie klanten, goede vrienden, relaties, personeel en partners te organiseren in FIFTH NRE. Gelegen in hartje centrum van Eindhoven.

Relations by
experience

ENTER bestaat dit jaar 15 jaar en dat moest gevierd worden. Het thema is The Future, want Enter is klaar voor de toekomst, voor de komende 15 jaar. Dit is gevierd met ruim 275 klanten, goede vrienden, relaties, personeel en partners. Het evenement vond plaats in FIFTH|NRE midden in Eindhoven. Vooral toekomst gericht, een echt mensenbedrijf, met ruim 20 nationaliteiten. SAMEN ENTER. S

De gasten werden ontvangen door de I-PUPPETS, samen een glaasje bubbels. Alles stond in het teken van de toekomst, zo ook de ‘FUTURE BUFFETS’, een vijftal heerlijke Street food plekken met meest futurische lekkernijen. Tijdens en na het diner zijn er een aantal theatrale, futuristische optreden van enkele wereldacts uit o.a. Boedapest en Canada. Een top show om kippenvel van te krijgen. Afgesloten door muziek , verzorgd door vijf prachtige vrouwen. Een DJ aangevuld met viool, sax, percussie en zang. Een avond om nooit  meer te vergeten.

Terug naar overzicht

Let’s create together

Wens jij ook een evenement op maat? Even weg uit het alledaagse? Bel ons eens op +31 (0)40 – 245 88 49, mail naar welkom@bylei.com of bezoek ons.