Project omschrijving

BASED ON A TRUE STORY

Ateliers Food Inspiration Days

Brandactivatie – Netwerkevent – Productactivatie

Aantal gasten:

1600

Diensten:

Concept
Styling

Productie 

 

Doel:

BYLEI ontwikkelt en realiseert voor de diverse partners van de Food Inspiration Days hun ‘Ateliers’. Een prikkelende styling en vormgeving gerelateerd aan het thema van het jaar. Partners zoals: Bonduelle, Levens, Nestlé, Dobla, Yama, Koppert Cress, Lantmännen, Visit Seattle, Dawn Foods en Farm Frites.

De Food Inspiration Days (FID) is het inspiratie-evenement voor professionals in de horeca en foodservice. Het evenement waar men letterlijk in aanraking komt met de ‘foodtrends of tomorrow’. Het doel is de foodservicebranche te inspireren en aan te zetten tot actie door het delen van trends, innovaties, kennis en ervaringen.

Tijdens de FID komen de 1.600 bezoekers verdeeld over twee dagen, luisteren naar meer dan 100 inspiratoren over innovaties en inzichten uit de wereld van eten, drinken, slapen en gastvrijheid. Tijdens de laatste editie in 2018 jaar van de Food Inspiration Days waren er zes verschillende podia met dertien inspirerende thema’s. BYLEI heeft jaarlijks de opdracht van de organisatie om naast de gehele foodmarkt, ook alle andere algemene ruimten te mogen decoreren.

Deze hoge mate van diversiteit is ook terug te zien in de styling en vormgeving van diverse ‘ateliers’ van de deelnemende partners van de Food Inspiration Days, Partners zoals: Bonduelle, Levens, Nestlé, Dobla, Yama, Koppert Cress, Lantmännen, Visit Seattle, Dawn Foods en Farm Frites presenteren zich jaarlijks op bijzondere wijze aan de bezoekers.

Terug naar overzicht

Let’s create together

Wens jij ook een evenement op maat? Even weg uit het alledaagse? Bel ons eens op +31 (0)40 – 245 88 49, mail naar welkom@bylei.com of bezoek ons.