Project omschrijving

VERRASSENDE PRODUCTACTIVATIES

Bavaria

Pop up productactivatie

Aantal gasten:

50000

Diensten:

Concept
Styling
Catering
Hospitality

Entertainment
Productie & regie
Full Service

Doel:

BYLEI had op vrijblijvende wijze enkele concepten aangeboden voor het verbeteren van imago, uitstraling merknaam en borgen van sponsorgelden tijdens grootschalige evenementen en festivals waar Bavaria actief is. Een paar hiervan zijn door Bavaria ‘geadopteerd’ en in de jaren 2008 – 2012 uitgebreid geactiveerd.

 

Bavaria Bavjes

Bavaria Life

Bavaria B-watch

Na alle commotie rondom de befaamde Bavaria Babes komt Bavaria direct na het WK met een nieuwe zeer ludieke acties: Bavaria B-watch. Het team dat de bezoekers van festivals – stranden meer bewust maakt van de aanwezigheid van Bavaria op deze locaties.

De B-watch lounge is een hippe ‘incrowd’ plek. Gekenmerkt door opvallende, uit Bavaria kratten opgebouwde lounge meubels, de stoere B-watch pick-up, de B-watch Funshop en grote palmen.

De sexy lifeguards zijn aanwezig om de bezoekers in te smeren, te masseren of gewoon lekker te laten liggen op een van de vele lounge plateaus. Bij de B-watch funshop zijn diverse gadgets te verkrijgen. Blaas je eigen reddingsboei, laat een B-watch tatoeage aanbrengen of koop direct een geheel Bavaria B-watch outfit.

Bezoekers kunnen hier ook alleen of met hun favorieten lifeguards op de foto worden gezet welke vrijwel direct online te downloaden is.

Bavaria kusje

Terug naar overzicht

Let’s create together

Wens jij ook een evenement op maat? Even weg uit het alledaagse? Bel ons eens op +31 (0)40 – 245 88 49, mail naar welkom@bylei.com of bezoek ons.