Project omschrijving

WE LOVE YOU!

Archipel

Personeelsfeest bedrijfsevent

Aantal gasten:

900

Diensten:

Uitnodiging
Eventregistratie
Ontvangst
Styling
Food & Drinks
Entertainment
Personeel
Productie & regie

Doel:

Een geweldig feest voor de 900 zorgzame medewerkers van Archipel. Dit jaar in het icoon van Eindhoven, het Evoluon. Een geweldige plek voor een fantastisch feest! Hier zijn we samen! Dit jaar laten we alle medewerkers weten dat we van ze houden en om ze geven. Samen met de nieuwe directie gaan we op weg naar een beter en mooier Archipel. Tijdens een geweldig feest, genieten samen met leuke collegae, swingende muziek en kolderieke optredens in een liefdesvolle, kleurrijke entourage.

Happiness by
experience

Een geweldig feest voor de 900 zorgzame medewerkers van Archipel. Dit jaar in het icoon van Eindhoven, het Evoluon. Een geweldige plek voor een fantastisch feest! Dit jaar laten we alle medewerkers weten dat we van ze houden en om ze geven. Samen met de nieuwe directie gaan we op weg naar een beter en mooier Archipel. Tijdens een geweldig feest, genieten samen met leuke collegae, swingende muziek en kolderieke optredens in een liefdesvolle, kleurrijke entourage. Ben erbij. Mag ik je houden?

Bij de entree werd iedereen liefdevol welkom geheten door het liefdesteam en doorgestuurd naar de garderobe.  Via een lange gang, geheel in het groen met oogstrelende decoraties, kom je terecht in de koepel. Hier zijn twee grote bars, aparte cocktailbar, het podium, de lichtgevende discovloer, een pizzacorner en verder stijlvolle staan tafels. Op het podium gevarieerde muziek van DJ JB77 en de Eindhovense coverband Eighty-Eight.

Vanuit de koepel kom in het ‘liefdeslaantje‘. Een rode gang, waar honderden hartjes met de namen van alle medewerkers hingen. De complimentenmeisjes hielpen de mensen aan de nodige portie ‘liefde’.. Aan het einde van dit laantje is het ‘comedy-muziektheatertje’. Omgeven door rood en -wit pluche werden de gasten hier ontvangen met liefdevolle egards. Een avond lang de ludieke optredens van enkele Brabantse ‘tonpraters’.

Terug naar overzicht

Let’s create together

Wens jij ook een evenement op maat? Even weg uit het alledaagse? Bel ons eens op +31 (0)40 – 245 88 49, mail naar welkom@bylei.com of bezoek ons.