Project omschrijving

BOURGONDISCHE GASTVRIJHEID

Brabantstad

Beursstand – netwerkevent

Aantal gasten p/dg:

600

Diensten:

Creatief Concept
Standbouw
Styling
Catering
Hospitality
Productie & Regie
Full Service

Doel:

Ontwerpen realiseren van de jaarlijkse bedrijfspresentatie van Brabantstad op Provada, de grootse vastgoedbeurs van Nederland. Gedurende de drie beursdagen verzorgen van Brabantse gastvrijheid aan alle gasten van Brabantstad.    

Value by
experience

Voor Brabant, door Brabant Stad georganiseerd (Den Bosch, Breda, Tilburg, Eindhoven en Helmond), mocht BYLEI deze vernieuwende stand en deelname van Brabant aan de Provada vorm en kleur geven. Provada, de grootste vastgoedmeeting en -dagen van Nederland. Elk jaar begin juni in de RAI.

BYLEI bedenkt al twee jaar op rij samen met Brabant en realiseert in opdracht van hen deze bijzondere sfeervolle en communicatieve stand. Een combinatie van wensen en kenmerken van ‘Brabant’ en wereldse ervaringen van BYLEI komen samen. Bijzonder en ‘gedurfd’, maar uiterst succesvol. Uniek voor onze opdrachtgevers, waarmee ze op opvallende wijze hun boodschap konden communiceren en laten beleven.

BYLEI gaat hiermee verder dan de traditionele standbouwbedrijven en voegt unieke styling, verlichting, meubilair en decoraties toe. Ook verzorgden we de complete hospitality tijdens de beursdagen. Een eenheid met de vormgeving van de stand, met kwalitatieve en stralende cateringmedewerkers, unieke en passende  Brabantse cateringproducten en smaakmakende Bourgondische verleidingen. Een zeer tevreden Brabant Stad is het resultaat, al voor het tweede jaar op rij goed voor Brabant, door Brabant.

BRABANTSTAD PROVADA 2019 | BYLEI
BRABANTSTAD PROVADA 2019 | BYLEI
BRABANTSTAD PROVADA 2019 | BYLEI
BRABANTSTAD PROVADA 2019 | BYLEI
BRABANTSTAD PROVADA 2019 | BYLEI
Provada Brabantstad 2018 (6)
Provada Brabantstad 2018
Provada Brabantstad 2018
Provada Brabantstad 2018
Provada Brabantstad 2018
Terug naar overzicht

Let’s create together

Wens jij ook een evenement op maat? Even weg uit het alledaagse? Bel ons eens op +31 (0)40 – 245 88 49, mail naar welkom@bylei.com of bezoek ons.