Project omschrijving

GEWOON BRUUT GEZELLIG

MANSVELD GROEP

Personeelsfeest

Aantal gasten:

500

Diensten:

Ontvangst
Styling
Food & Drinks
Entertainment
Personeel
Busvervoer
Productie & regie

Doel:

BYLEI is gevraagd een ‘gewoon goed’ personeelsfeest voor alle vestigingen van de Mansveld Groep te organiseren. Na het jubileum in 2017 dit jaar een ‘eenvoudig’ BRUUT feest voor alle medewerkers met partners.

Happiness by
experience

Een BRUUT gezellig samenzijn op het hoofdkantoor in Eindhoven. In het grote magazijn vond het feest plaats. Onder andere een heuse BRUUT-bar, vanwaar diverse bieren te verkrijgen waren, was onderdeel van de aankleding. Daarnaast was er nog een grotere bar in de ruimte aanwezig waar de gasten alle andere dranken naar keuze konden krijgen.

In de grote ruimte bouwde BYLEI in samenwerking met o.a. de mannen van Mansveld Expotech het grote podium met enorm gave visuals, zelfs voor de ruim tweehonderd technici. Gedurende de avond waren er optredens van de band ROBINSON, DJ Amica Nova en volkszanger Thom Craane. Naast de grote ruimte creëerde BYLEI in een rustige lounge ook een fijn plek waar gasten zich even konden onttrekken van het grote feest. Tijdens de avond werden diverse overheerlijke hapjes geserveerd en ook de zogeheten ‘Candy Girls’ zorgden voor leuke interactie met de gasten.

Het was een mooi, niet te luxe, maar doch stijlvol samenzijn voor de medewerkers van Mansveld!

MANSVELD 2019
MANSVELD 2019
Terug naar overzicht

Let’s create together

Wens jij ook een evenement op maat? Even weg uit het alledaagse? Bel ons eens op +31 (0)40 – 245 88 49, mail naar welkom@bylei.com of bezoek ons.