Project omschrijving

BYLEI LANDT SIEMENS BENELUX

SIEMENS

Netwerkevent- bedrijfsevent

Aantal gasten:

525

Diensten:

Concept
Styling
Catering
Hospitality
Productie & regie
Full Service

Doel:

BYLEI is gevraagd een concept te schrijven en de gehele uitvoering te verzorgen voor het jaarlijkse netwerkevent van Siemens Benelux.

Relations by
experience

Het jaarlijkse netwerk event, dat plaatsvond in de Cockpit (commerciële ruimte) van Eindhoven Airport. Hier vonden verschillende informatieve sessies plaats voor internationale deelnemers. Keynote speaker van het netwerk event was André Kuijpers. Hij vertelde onder andere over zijn landing op Mars, waarbij Siemens NASA heeft ondersteund: “One of the hardest jobs on Earth.”.

BYLEI zorgde voor een tot in de puntjes georganiseerd en geregisseerd tweedaags ontvangst. Deze startte startte met een exclusief gastronomisch diner, onder leiding van sterrenchef Dick Middelweerd (De Treeswijkhoeve). Dag twee stond in het teken van de diverse seminars die werden onderbroken door diverse breaks en een uitgebreide lunch. De dag werd afgesloten met een borrel.

Terug naar overzicht

Let’s create together

Wens jij ook een evenement op maat? Even weg uit het alledaagse? Bel ons eens op +31 (0)40 – 245 88 49, mail naar welkom@bylei.com of bezoek ons.