Project omschrijving

Teambuilding weekend voor Hexon
‘Carbage Run’

Ter gelegenheid van het 15 jaar jubileum van Hexon heeft BYLEI de conceptontwikkeling, organisatie en regie van een onvergetelijk personeelsuitje verzorgt.

BYLEI is gevraagd een autorally te bedenken/ ontwikkelen à la het Britse programma  ‘Top Gear‘. Het schrijven van het concept en ontwikkeling tot en met de algehele organisatie en regie gedurende het weekend. Elke groep kreeg een budget om een auto te kopen om deze vervolgens te decoreren in een vooraf opgegeven thema. Met deze gepimpte  ‘Carbage’ auto’s is vervolgens een ludieke rally gereden door het Brabantse landschap, vervolgens hebben zij op een raceway diverse te gekke opdrachten uitgevoerd.

Een memorabel weekend, waarbij zij nog jaren later over napraten, genieten en ervaringen delen. Elkaar leren kennen op een andere manier, een stukje teambuilding, maar vooral een enorme dankbetuiging door directie voor het harde werken en inzet van hun medewerkers.

Terug naar overzicht

Let’s create together

Wens jij ook een evenement op maat? Even weg uit het alledaagse? Bel ons eens op +31 (0)40 – 245 88 49, mail naar welkom@bylei.com of bezoek ons.