Project omschrijving

FABULOUS FIFTY

Yvonne

Privéfeest – jubileum

Aantal gasten:

45

Diensten:

Concept
Styling
Food & Drinks
Entertainment
Personeel
Productie & regie

Doel:

Yvonne is in juli 50 geworden en wil dit op bijzondere, eigen wijze vieren. Verrassend en memorabel. Met vrienden en familie, een buitengewone avond, goed eten, lekkere dranken en swingende muziek in jullie prachtige omgeving van  haar te Eindhoven! Een zeer intieme avond met 45 gasten (inclusief enkele kinderen).

Happiness by
experience

Een buitengewone avond met de allerbeste vrienden en familie. Samen genieten. Genieten van elkaar, heerlijke hapjes, ijskoude drankjes en plezierige deuntjes. Spontaan, veilig en ongedwongen.

Over de avond verspreid werden diverse, heerlijke gerechtjes geserveerd door keukenchef Kris Michels. De mooi aangeklede tuin, het gastvrije personeel en de ontspannen sfeer zorgden direct voor een fijne, veilige omgeving. Onder het genot van fijne ‘tunes’ gespeeld door de aanwezige DJ Valentijn Hoogwerf, begon de zwoele nazomeravond in deze prachttuin nabij het centrum van Eindhoven.

Onder leiding van de beste  coverband van Nederland Sonny’s Inc. kon de feestavond beginnen. Heerlijke plaatjes van vroeger en nu klonken over de dansvloer. Nederlandse klassiekers, Engelse popnummers, Franse chansons en Spaanse zomerhits. Al met al was het voor de jarige een feest om niet gauw te vergeten. Te midden van alle gasten was zij het stralende middelpunt op de dansvloer.

Fabulous Fifty! | BYLEI
Fabulous Fifty! | BYLEI
Fabulous Fifty! | BYLEI
Fabulous Fifty! | BYLEI
Fabulous Fifty! | BYLEI
Fabulous Fifty! | BYLEI
Fabulous Fifty! | BYLEI

Gerelateerde events

Terug naar overzicht
Terug naar overzicht

Let’s create together

Wens jij ook een evenement op maat? Even weg uit het alledaagse? Bel ons eens op +31 (0)40 – 245 88 49, mail naar welkom@bylei.com of bezoek ons.