Project omschrijving

GOUD EN NIEUW

STAR SHL

Personeelsfeest bedrijfsevent

Aantal gasten:

950

Diensten:

Concept
Eventregistratie
Styling
Food & Drinks
Entertainment
Personeel
Productie & regie

Doel:

Het organiseren van een ongelooflijk mooi feest, als een belangrijke bijdrage om de 1300 professionals verder samen te brengen na een fusie. Energie en positivisme aan ze geven, dank je wel zeggen, samen stilstaan en samen de schouders eronder, gouden herinneringen delen en nieuwe ontmoetingen ondergaan, samen 2018 inluiden, samen GOUD en NIEUW, samen het nieuwe STAR–SHL GOUD maken.

Relations by
experience

De thuisblijvers hebben spijt gehad dat ze niet geweest zijn. Een mooier compliment kun je niet krijgen. Mede door de bijzondere inrichtingen in het industriële locatie DordtYart te Dordrecht en het uitgekiende entertainment programma is de avond een groot succes geworden.

In april van 2017 zijn Star-MDC en SHL-Groep gefuseerd, om samen verder te gaan onder de nieuwe naam STAR-SHL. Dit feest vormt een bijdrage om de 1300 professionals verder tot elkaar te brengen. Een bijzonder sfeervol en super gaaf SAMENZIJN voor alle medewerkers. Ontmoeten, ontdekken, kennismaken, genieten, beleven, inspireren en bouwen aan één nieuw bedrijf.

Buiten bij de entree, dansten The White Wings tussen de vuurkorven op mooie muziek én vergezelden de gasten naar binnen. Later op de avond hebben ze binnen met hun ‘vlinderact‘ de openingsdans van de avond verzorgd. De gasten zijn binnen welkom geheten door gastvrouwen BEA & BETTY, waarbij trio ‘ROEPT U MAAR’  hen assisteerde met een muzikaal welkom.

Als start van de avond kon iedereen zich vermaken bij de vele foodcourts om ook het inwendige te prikkelen. Geobserveerd door de complimentenmeisjes, in rood met gouden details gekleed, die de gehele avond complimentjes uitdeelden. Op het podium heeft DJ JB77 de zaal opgewarmd, waarna SONNY’s INC in negen koppige formatie de avond fantastisch heeft afgesloten. Oftewel, een memorabele avond.

Terug naar overzicht

Let’s create together

Wens jij ook een evenement op maat? Even weg uit het alledaagse? Bel ons eens op +31 (0)40 – 245 88 49, mail naar welkom@bylei.com of bezoek ons.