Project omschrijving

FABULOUS FIFTY-FIVE

PERSONEELSFEEST 55 JAAR MANSVELD

BYLEI is namens Mansveld Groep gevraagd het concept en programma te maken voor een ‘heel mooi jubileumfeest’ op zaterdag 23 september 2017. Dit ter gelegenheid van het 55-jarig jubileum van de ‘Mansveld groep’. Dit super feest zal plaatsvinden in en om STRAND ZUID te Amsterdam en is voor alle medewerkers van alle vestigingen, ruim 600 personen inclusief partners. Een heerlijke avond, zonder enige zorgen. Startend omstreeks 20.00 uur, eindigend om 01.00 uur met een eventuele mogelijke uitloop tot 02.00 uur. Lekkere smaakmakende ‘bites’, een zomerse ‘noot’, passende dranken, heerlijke muziek een band, artiest en onze huis. Kortom een fantastische avond. Anders dan andere personele bijeenkomsten. Memorabel en waardevol samen.

Ook zullen we collectief vervoer organiseren. Vanaf alle vestigingen of bepaalde opstappunten zullen we de medewerkers naar de feestlocatie vervoeren en terug. Vrijblijvend bestaat de mogelijkheid om, voor eigen rekening, overnachting aan te bieden.

Terug naar overzicht

Let’s create together

Wens jij ook een evenement op maat? Even weg uit het alledaagse? Bel ons eens op +31 (0)40 – 245 88 49, mail naar welkom@bylei.com of bezoek ons.