Project omschrijving

MCB VIERT FEEST BIJ 75 JARIG JUBILEUM

MCB

Personeelsfeest –  netwerkevent – klantdag

Aantal gasten:

1900

Diensten:

Concept
Styling
Catering
Hospitality

Entertainment
Productie & regie
Full Service

Doel:

Vanwege het 75-jarig jubileum organiseren van tweedaags evenement. Een zeer sfeervol relatiedag voor haar goede klanten en leveranciers. En een onvergetelijk personeelsfeest waar nog lang over gesproken zal worden. De directie zegt graag een keer DankJewel tegen iedereen. Thema is ‘Samen sterk!’ dat door de roerige crisisjaren een extra betekenis heeft gekregen.

Value by
experience

Op 16 mei 2016 bestond MCB Internationaal 75 jaar. Dat is reden voor een feest en daarom is in samenwerking met BYLEI een groot tweedaags evenement georganiseerd. Dit begon op donderdag 12 mei 2016 met 400 tot 500 klanten en leveranciers van MCB.

Deze dag stond het delen van kennis centraal en het laten zien van de toekomstplannen. Na het formele gedeelte konden de gasten eten halen bij de daarvoor ingerichte foodcorners. Binnen en buiten stonden diverse foodtrucks en stands. Om het geheel compleet te maken waren er optredens van Rob Scheepers en Django Wagner.

Happiness by
experience

Het feest werd voortgezet op zaterdag 14 mei en hiervoor waren het personeel, de partners en gepensioneerden uitgenodigd. In totaal ruim 1330 gasten.

Centraal stond het samen vieren, schitteren, eten, drinken, zingen en groeien naar een hoogtepunt. Wederom konden de gasten verschillende happen halen in de foodcorners binnen en buiten. Uiteraard ontbrak het zaterdag ook niet aan entertainment. Buiten waren diverse optredens van een aantal Brabantse toppers, waaronder Django Wagner. Terwijl er binnen optredens waren van De Coronas, Anita Meier en Lee Touwers.

Terug naar overzicht

Let’s create together

Wens jij ook een evenement op maat? Even weg uit het alledaagse? Bel ons eens op +31 (0)40 – 245 88 49, mail naar welkom@bylei.com of bezoek ons.