Project omschrijving

Het netwerkevent op Brabantse bodem!

BYLEI

Relatie- en netwerkevent

Aantal gasten:

2000

Diensten:

Verkoop
Marketing
Ontvangst
Styling
Food & Drinks
Entertainment
Personeel
Sportief
Productie & regie

Doel:

Het organiseren van het mooiste en beste relatie & hospitality evenement in de Brainportregio.

Bedrijven een uniek platform bieden om zich als brand of product te profileren.

Relations by
experience

Aftermovie Polo Brabant 2019

Polo Brabant & Bylei

BYLEI heeft een missie met de organisatie van Polo Brabant: het organiseren van het mooiste en beste relatie & hospitality evenement in Brainportregio. “Wij willen mensen iets unieks laten beleven. Polo en BYLEI passen dan ook perfect bij elkaar.”

Lukas  en Lei Willems bezochten hun eerste polo-toernooi bezochten in 2007. Ze werden gegrepen door de spectaculaire paardensport. Daarnaast zagen ze, als hospitality-mannen pur sang, direct de mogelijkheden om dit te combineren met een bijzondere zakelijke ontmoeting. Ze haalden ‘the king of sports’ naar hun geboortestad Eindhoven. Tien jaar later is Polo Brabant een begrip in de mondiale polo-wereld en behoort het tot de beste polotoernooien ter wereld als het gaat om gastvrijheid.

20 en 21 juni 2020

In een top ambiance bieden we bedrijven een uniek platform om bijzondere relaties te bedanken en zich te profileren. Samen ervaringen delen is een krachtig bindmiddel. Polo Brabant weet de juiste sfeer te creëren: ontspannen, ongedwongen en ongeëvenaard. Er is altijd wat te beleven, iets dat prikkelt, verleidt en vermaakt. Even weg uit de dagelijkse sleur en welkom in deze bijzondere wereld.

Op beide dagen zijn er rond de duizend gasten aanwezig, een goede mix van Brainportenaren, bestuurders en ondernemers. Niet alleen van grote tech-bedrijven, maar ook van de vele MKB bedrijven en non-profit organisaties die deze regio groot maken.

Er is ook een groeiend aantal particulieren die het weekend gebruiken voor een bijzonder dagje uit met vrienden of familie. En natuurlijk zijn er ook fanatieke paardensport liefhebbers aanwezig om deze prachtige sport te aanschouwen. Je praat bij en legt nieuwe contacten, in een compleet ontspannen sfeer.

Kijk voor meer informatie en beelden op www.polobrabant.nl

Netwerkevenement Polo Brabant | BYLEI
Netwerkevenement Polo Brabant | BYLEI
Netwerkevenement Polo Brabant | BYLEI
Netwerkevenement Polo Brabant | BYLEI
Netwerkevenement Polo Brabant | BYLEI
Netwerkevenement Polo Brabant | BYLEI
Netwerkevenement Polo Brabant | BYLEI
Terug naar overzicht

Let’s create together

Wens jij ook een evenement op maat? Even weg uit het alledaagse? Bel ons eens op +31 (0)40 – 245 88 49, mail naar welkom@bylei.com of bezoek ons.