Project omschrijving

Prinses Beatrix opent nieuwbouw van Archipel Landrijt in Eindhoven

Conceptontwikkeling en organisatie van een memorabele dag voor 180 personen, waarbij de opening van De Landrijt, één van de zorginstellingen van Archipel, centraal staat. Het thema diende aan te sluiten bij de algemene visie en missie van Archipel: ‘speciaal voor het bijzondere’ en het speerpunt: ‘eigen zinnige regie’.

Zowel de hospitality als de styling vanaf de entree was ‘eigen zinning’. Het geheel werd aangekleed met kunstwerken van de bewoners. ‘White Wings’ zorgden voor een betoverende witte verschijning bij de entree, een picolo maakte de gasten wegwijs in de nieuwe locatie. Voor aanvang van de presentaties verzorgde een speciaal samengestelde band, bestaande uit cliënten van De Landrijt, een muzikaal optreden. Na de presentaties en de bijzondere openingsact heeft Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix het lint doorgeknipt, waarmee De Landrijt officieel werd geopend.

Terug naar overzicht

Let’s create together

Wens jij ook een evenement op maat? Even weg uit het alledaagse? Bel ons eens op +31 (0)40 – 245 88 49, mail naar welkom@bylei.com of bezoek ons.