Project omschrijving

Flitter with Friends and Flawless Sounds

BYLEI

Pop up horeca en evenementenlocatie

Aantal gasten:

500

Diensten:

Concept
Styling
Catering
Hospitality

Entertainment
Productie & regie
Full Service

Doel:

Het ontwikkelen, implementeren en exploiteren van een bijzonder horeca concept op één van de markantste plekken hartje Eindhoven.

Flitter with Friends and Flawless Sounds

Oftewel: Genieten met vrienden en de leukste onbekenden, in een smaakmakende en stijlvolle omgeving met heerlijke muziek!

In 2005 opende FFFS tijdelijk haar deuren als Grand Café in de Lichtoren, gedurende de vergunningsfase van de verbouwing van dit icoon tot appartementen en horeca (huidige Usine). Na twee succesvolle jaren gevestigd te zijn in het icoon van Eindhoven sloot FFFS in 2006 haar deuren als Grand Café in de Lichttoren. Eind oktober 2007 opende FFFS wederom haar deuren in een ander icoon: De Admirant.

FFF’s was in het weekend een Grand Cafe en doordeweeks te huur als evenementenlocatie. Gedurende de feestdagen werden er onder eigen labels clubavonden georganiseerd, zoals FFFS LUX, Jingle Bells, Washh, Deja Vu, ….

Een unieke locatie in Eindhoven centrum waar sfeer, design, originaliteit in combinatie met hoge kwaliteit dienstverlening aangeboden werd. Medio juni 2009 sloot FFFS Grand Café De Admirant haar voor publiek, met het laatste gezellige en spraakmakende feestje Soul Spring.

DE LICHTTOREN

FFFS – DE ADMIRANT

Terug naar overzicht

Let’s create together

Wens jij ook een evenement op maat? Even weg uit het alledaagse? Bel ons eens op +31 (0)40 – 245 88 49, mail naar welkom@bylei.com of bezoek ons.