Project omschrijving

WONEN – LEVEN – WERKEN

BYLEI

Pop up evenementenlocatie

Aantal gasten:

500

Diensten:

Concept
Styling
Catering
Hospitality

Entertainment
Productie & regie
Full Service

Doel:

Het ontwikkelen, implementeren en exploiteren van een bijzonder horeca concept op één van de markantste plekken hartje Eindhoven.

MATHILDE

informeert, filmt, kookt, danst, ontmoet, vergadert, fotografeert, eet, werkt,  slaapt, woont, ontwerpt, koopt, bloost,    is verliefd, toont, verrast, schenkt, rust, zindert, zingt, maskert, loopt en geniet……in

DE LICHTTOREN EINDHOVEN

Mathilde was de benaming van de tijdelijke exploitatie van De Lichttoren, tot in ieder geval het moment dat de eerste bewoners het gebouw betrokken. Middels Mathilde hebben we een beleving gecreërd, waardoor De Lichttoren op een unieke (eigen)wijze werd geassocieerd met wonen, leven en werken.

Mathilde zag in november 2004 haar levenslicht en was in verschillende fasen volwassen geworden. Eigenaar TRUDO investeerde in een ‘nieuwe’ vorm van communicatie. Door middel van diverse publieke en private evenementen werd de naamsbekendheid van De Lichttoren aanzienlijk vergroot. ‘Men wilde erbij zijn’.

Zodoende  creëerden we een nieuwe merkbeleving van de Lichttoren: Associatie met nieuw, anders, cultureel, verfrissend, artistiek, spannend, laagdrempelig, alternatief en grote verscheidenheid in doelgroepen en activiteiten.

WASHH

WASH\H was het antwoord op een aantal ‘marktbewegingen’. Binnen, maar ook buiten de regio Eindhoven, was er destijds grote behoefte aan een ontmoetingsplaats, zoals een ‘Lounge Club.’  Een stijlvolle omgeving waar genoten werd van ‘elkaars’ aanwezigheid. Het bekende ‘zien en gezien worden’.

Karakteristiek waren de verbazende interieurs, niet verwachte klasse, trendy dranken aangevuld met een keur aan witte en rode wijnen, champagnes, sigaren, fijne smaakvolle borrelhapjes, met zelfs mogelijkheid tot luxe gerechten, stijlvolle bediening en personeel, muziek van lounge tot soulful swing, design, lifestyle en trends.

WASHH was één van de eerste pop up dancefeesten in Eindhoven. Tijdens de eerste editie draaide Johnny de Mol als huis DJ. Een bijzondere avond is het geworden.

WASHH

WASH\H is een nieuw concept ontwikkeld door BYLEI. Het is het antwoord op een aantal ‘marktbewegingen’. Binnen, maar ook buiten de regio Eindhoven, is grote behoefte aan een ontmoetingsplaats zoals een soort ‘Grand Café’ of ‘Lounge Club’,  waar in een stijlvolle omgeving genoten wordt van ‘elkaars’ aanwezigheid. Het bekende ‘zien en gezien worden’.

Karakteristieken van naam en vormgeving zijn verbazende interieurs, niet verwachte klasse, trendy dranken aangevuld met een keur aan witte en rode wijnen, champagnes, sigaren, fijne smaakvolle borrelhapjes, met zelfs mogelijkheid tot luxe gerechten, stijlvolle bediening en personeel, muziek van lounge tot soulful swing, design, lifestyle en trends.

Vanaf november 2004 zal maandelijks van elk concept een spetterende avond plaatshebben. De locatie is Mathilde – De Lichttoren Eindhoven.

FFFSLUX en WASH\H  zullen uitgroeien tot unieke en vernieuwende belevingen, die zich zullen onderscheiden van alle andere horecaformules en dance-evenementen door het onder andere toevoegen van kunst, mode, mobiliteit, culinair, sieraden en design in een evenementachtige omgeving.

WASHH was één van de eerste pop up dancefeesten in Eindhoven. Tijdens de eerste editie draaide Johnny de Mol als huis DJ. Een bijzondere avond is het geworden.

Terug naar overzicht

Let’s create together

Wens jij ook een evenement op maat? Even weg uit het alledaagse? Bel ons eens op +31 (0)40 – 245 88 49, mail naar welkom@bylei.com of bezoek ons.