Project omschrijving

BACK TO THE FUTURE

STAR SHL

Personeelsfeest bedrijfsevent

Aantal gasten:

850

Diensten:

Concept
Eventregistratie
Styling
Food & Drinks
Entertainment
Personeel
Productie & regie

Doel:

Organiseren van wederom een spetterende personeelsfeest, na een geweldige eerste editie van SAMEN FEESTEN, voor de ruim 1300 medewerkers van SAT SHL. Blijvende herinneringen van vreugde, geluk en plezier, samen beleven met de leukste bekende en onbekende collega’s.

“weet je nog, die ene keer…dat?”

Weg uit de dagelijkse sleur, welkom in een wereld waar alle zintuigen worden verwend. Onbekommerd genieten in het hier en nu. Blijvende herinneringen van vreugde, geluk en plezier, samen beleven met de leukste bekende en onbekende collega’s.

Happiness by
experience

Samen één STAR-SHL. Dit jaar werd gekozen voor het passende thema BACK TO THE FUTURE. Twee verschillende geschiedenissen, groeiend naar één veelbelovende toekomst. Het feest vond plaats in de prachtige Sint-Jan te midden van Roosendaal. Een oude kerk met een vernieuwend thema, een mooie tegenstrijdigheid.

Buiten op straat voor de originele BTTF-auto ‘THE DELOREAN’, een ware ‘eyecatcher’. Eenmaal binnen werden alle gasten ontvangen bij de ‘Old Skool Shotjesbar’ door vier prachtige ‘future proof’ hostessen en enkele verlichte robots.

De culinaire hapjes waren heel avond te verkrijgen vanuit de foodcourts met verschillende jaargangen. De jaren 70/80/ 90 bestaande uit veel zg. STREETFOOD.  En de futuristische kant vanuit de “Future Food Bar GEN Z” diverse TRY BEFORE U DIE ‘bites’ (o.a. insectenhapjes).  Female DJ KITTY-T draaide al de leukste hits van toen en nu.

Na het openingswoord door de Raad van Bestuur, voerde Noi Pakon haar zogeheten ‘Tissue Act’ uit. Deze show deed alle stemmen verstommen met de adembenemende dans en luchtacrobatiek. Op het podium speelden gedurende de avond de bands Beethoven Legends en Hed Kandi het dak eraf.

BACK TO THE FUTURE | STAR-SHL | 2019
Terug naar overzicht

Let’s create together

Wens jij ook een evenement op maat? Even weg uit het alledaagse? Bel ons eens op +31 (0)40 – 245 88 49, mail naar welkom@bylei.com of bezoek ons.