Project omschrijving

GEMAAKT OM TE VERMAKEN

BYLEI

Personeelsfeest bedrijfsevent

Aantal gasten:

5000

Diensten:

Concept
Styling
Catering
Hospitality

Entertainment
Productie & regie
Full Service

Doel:

Het ontwikkelen, implementeren en exploiteren, opdracht van de eigenaar, om de Schellensfabriek meer in te zetten voor zowel zakelijke als voor culturele manifestaties en bijzondere evenementen. 

Happiness by
experience

In het centrum staat een van de laatste textielfabrieken van Eindhoven; de SCHELLENSFABRIEK. De textielindustrie is lang één van de economische motoren van Eindhoven in het begin van de 20e eeuw geweest. Nu is het een unieke geweldige industriële locatie midden in het centrum van Eindhoven waar de mogelijkheden eindeloos zijn.

BYLEI heeft in 2014 een horecaconcept ontwikkeld, opdracht van de eigenaar, om de Schellensfabriek meer in te zetten voor zowel zakelijke als voor culturele manifestaties en bijzondere evenementen.

De voormalige fabriek bestaat uit een kantoorgedeelte met een tiental kamers en vertrekken van 25 tot 300 m² verspreid over twee etages en een zeer ruime begane grond welke overloopt in het tweede gedeelte, de fabriek.

De fabriek bestaat uit een viertal ruimten. De grote Fabriekszaal van circa 1500 m², de Tegelzaal van circa 500 m², de stenen Binnentuin van ruim 300 m² en de Betonloods van ruim 500 m² (zonder ramen).

Helaas……de Schellensfabriek is sinds 2016 niet meer te huur voor evenementen via BYLEI.

Terug naar overzicht

Let’s create together

Wens jij ook een evenement op maat? Even weg uit het alledaagse? Bel ons eens op +31 (0)40 – 245 88 49, mail naar welkom@bylei.com of bezoek ons.