Project omschrijving

The Soul of Archipel

Foto van Twycer

Archipel

Personeelsfeest

Aantal gasten:

950

Diensten:

Uitnodiging
Eventregistratie
Ontvangst
Styling
Food & Drinks
Entertainment
Personeel
Productie & regie

Doel:

Vanwege het 25 jarig jubileum, verzorgen van een speciale editie van de jaarlijkse medewerkersbijeenkomst van Archipel. Een informatieve, culturele middag, gezamenlijk diner en afsluitend met een swingende feestavond in het Parktheater, het culturele hart van Eindhoven. Een fantasierijke omgeving, voor ieders wat wils. Samen beleven, persoonlijk herinneren. Waardevol voor Archipel. Een gevoel van vreugde voor de medewerkers, onderling relaties opbouwen en bestaande versterken. En vooral de opdrachtgever ontzorgen. Ieder zijn expertise.

Happiness by
experience

De medewerkers trakteren op een gevoel van vreugde en geluk, dát is het doel van deze avond. Dit vraagt om en speciale invulling van de middag en avond. Als alle elementen naadloos op elkaar aansluiten en verwachtingen  worden overtroffen, dan pas ontstaat er ruimte voor een unieke beleving en blijvende herinnering.

Na het openingswoord van de Raad van Bestuur kon de dag beginnen. Met vele optredens van o.a. Rolling Beat Machine, de band Boomerang, DJ Amica Nova en de groep Re-Play werd er een soulvolle avond gegarandeerd. The Soul of Archipel. In een verwonderende omgeving samenkomen en elkaar nóg beter leren kennen. Eén dag alle verzorgers ontzorgen. Het ultieme eerbetoon aan al deze harde werkers.

THE SOUL OF ARCHIPEL
THE SOUL OF ARCHIPEL
THE SOUL OF ARCHIPEL
THE SOUL OF ARCHIPEL
Terug naar overzicht

Let’s create together

Wens jij ook een evenement op maat? Even weg uit het alledaagse? Bel ons eens op +31 (0)40 – 245 88 49, mail naar welkom@bylei.com of bezoek ons.