Project omschrijving

SUMMER SENSATIONS

Wellness & co

Personeelsfeest

Aantal gasten:

140

Diensten:

Concept
Styling
Food & Drinks
Entertainment
Personeel
Productie & regie

Doel:

Organiseer een te gek zomerfeest voor alle personeelsleden. Wederom een memorabele, fantastische avond voor alle medewerkers, circa 140 gasten, met heerlijk eten, de lekkerste dranken, een topomgeving centraal in Nederland, aan het water, met de beste muziek en verrassende optredens. Samen beleven, persoonlijk herinneren. Waardevol, een gevoel van vreugde en geluk voor alle medewerkers. Nieuwe relaties opbouwen en bestaande versterken.

Happiness by
experience

De gasten arriveerden met bussen uit alle vestigingen op de feestlocatie. De Ibiza-stijl was meteen ‘voelbaar’ door de warme haag van fakkels, palmbomen, de avondzon en de heerlijke ‘tunes’. Het zachte zand, de groene bomen, het blauwe water en de grote witte bollen die ‘dansten’ op het strand ‘Summer Sensation’. Een omgeving waar iedereen zich prettig voelde. De perfecte omgeving om te verrassen en verwonderen. Evenals het schitterende entertainment.

Terug naar overzicht

Let’s create together

Wens jij ook een evenement op maat? Even weg uit het alledaagse? Bel ons eens op +31 (0)40 – 245 88 49, mail naar welkom@bylei.com of bezoek ons.