Project omschrijving

WAARDIG AFSCHEID NEMEN

DIVERS

Uitvaart

Aantal gasten:

100

Diensten:

Concept
Styling
Catering
Hospitality

Entertainment
Productie & regie
Full Service

Doel:

Het realiseren van een persoonlijk afscheid, zoals je het graag zelf wilt. Een bijzonder en persoonlijk moment voor jezelf of voor je dierbaren.

Value by
experience

Elke uitvaart is een bijzonder en persoonlijk moment, waarbij jezelf bepaalt hoe de begrafenis of crematie eruit ziet. Voor jezelf of voor je dierbare. Afhankelijk van de wensen wordt de uitvaart vormgegeven. Een persoonlijk afscheid zoals je het graag wilt, bijvoorbeeld als de grote passie, of typerende levensstijl van de overledene terugkomt in de ceremonie. Uitbundig, in het bijzijn van veel gasten, of op een speciale locatie.

BYLEI helpt je graag je persoonlijke en exclusieve wensen te realiseren om het laatste vaarwel tot een onvergetelijke herinnering te maken. Dit wordt samen geregeld in goede samenwerking met Hommage Uitvaarten en Story of Life.

Story of Life verzorgt een persoonlijk document voor of na het overlijden. Je levensverhaal vastgelegd in woord en beeld.

Terug naar overzicht

Let’s create together

Wens jij ook een evenement op maat? Even weg uit het alledaagse? Bel ons eens op +31 (0)40 – 245 88 49, mail naar welkom@bylei.com of bezoek ons.