Project omschrijving

VENETIAANS ONTVANGEN & GENIETEN

Familie Slaats

Privéfeest – jubileum

Aantal gasten:

50

Diensten:

Concept
Styling
Food & Drinks
Entertainment
Personeel
Productie & regie

Doel:

Organiseren van een privé ontvangst ter gelegenheid van een 25 jarige bruiloft. Een middagontvangst met aansluitend een diner voor circa 50 personen, in de tuin van het woonhuis van de opdrachtgevers. “Venetiaanse Bertolli”, terug naar huiselijk, maar met veel finesse en oog voor detail. Een ‘warme, stijvolle’ ontspannen omgeving, waar iedereen ongedwongen kan genieten van muziek, eten, drinken en elkaar. Zonder decadentie.

Memories by
experience

In opdracht van mocht BYLEI een concept ontwikkelen voor een privé ontvangst ter gelegenheid van een 25 jarige bruiloft. Een middagontvangst met aansluitend een diner voor circa 50 personen. Deze bijzondere gelegenheid vond plaats in een zeer speciale omgeving welke was gerealiseerd in de tuin van het woonhuis van de opdrachtgevers. Een bijzondere, persoonlijke, zeer feestelijke middag en avond, sprankelend en met veel stijl vormgegeven. Niet overdone chique, maar stijlvol en informeel. Een beetje “Venetiaanse Bertolli”, terug naar huiselijk, maar met veel finesse en oog voor detail. Een ‘warme, stijvolle’ ontspannen omgeving, waar iedereen ongedwongen kan genieten van muziek, eten, drinken en elkaar. Zonder decadentie.

Op hun weg naar de locatie ontmoetten de gasten een tweetal luguber uitziende gemaskerde personages gekleed in zwarte cape met capuchon. In hun linkerhand droegen ze een fakkel en met hun rechterhand wezen zij de weg die de koets met de inzittende gasten moest volgen naar de ingang, waar een lakei de koetsen opende en de gasten begeleidde met uitstappen. Vervolgens werden de gasten door een drietal lakeien ontvangen in de ontvangsthal, waar hun jassen werden aangenomen en zij een glas champagne ontvingen.

Na de ontvangst maakte de markiezin met haar gevolg van lakeien haar entree. Zij nam het woord en gaf uitleg aan de gasten over het verdere verloop van de avond. Na haar zegje gedaan te hebben, verdween zij samen met haar lakeien weer de zaal uit. De sfeer in de zaal werd langzaamaan opgeluisterd door een Venetiaanse klavecimbelspeler aan een originele klavecimbel. Welke onderbroken werd door onder andere de speciaal ‘geklede’ Markies Hans van Heiningen, welke drie nummers zong.

In het vervolg van de avond konden de gasten gaan genieten van de uitstekende gerechtjes en ‘rijkelijk’ vloeiende wijnen, terwijl zij ondertussen aan een lange tafel hadden plaatsgenomen. Een tafel welke was gesitueerd in de zogeheten ‘TUYNKAS’. Deze KAS werd geplaatst op het terras grenzend aan het huis. De lange tafel en de omgeving werden in stijl gedecoreerd met onder andere herfstachtige bloem- en groendecoraties, vele kaarsen, windlichten en subtiele sfeerverlichting. Ook hingen boven de tafel meerdere prachtige kroonluchters, welke de ruimte tot een ware Venetiaanse balzaal maakten. De styling en het entertainment in de rest van de tuin en het huis, door middel van fakkels, kaarsen, verlichting, et cetera, zorgden voor een magische omgeving die ook mooi zichtbaar was vanuit de ‘TUYNKAS’.

Een heus Venetiaans Sprookje kwam tot leven op deze bijzondere dag.

VENETIAANSE BELEVING
VENETIAANSE BELEVING
VENETIAANSE BELEVING
VENETIAANSE BELEVING
VENETIAANSE BELEVING
VENETIAANSE BELEVING
VENETIAANSE BELEVING
VENETIAANSE BELEVING
VENETIAANSE BELEVING
VENETIAANSE BELEVING
VENETIAANSE BELEVING
Terug naar overzicht

Let’s create together

Wens jij ook een evenement op maat? Even weg uit het alledaagse? Bel ons eens op +31 (0)40 – 245 88 49, mail naar welkom@bylei.com of bezoek ons.