Loading...

BUITEN GEWOON GENIETEN OP EINDHOVEN CULINAIR

BUITEN GEWOON GENIETEN OP EINDHOVEN CULINAIR

De deelnemers pakken vanuit hun proeflokalen flink uit om de hongerige harten van bezoekers te veroveren. De beste chef-koks, lokale leveranciers, restaurants, eetcafés en diverse andere partijen zijn in grote getale aanwezig om hun kunsten te vertonen en u te verrassen met lekkere en bijzondere culinaire specialiteiten.

In de proeflokalen en op de verschillende themapleinen presenteren tientallen food-, drank- en lifestyle toppers hun specialiteiten. Een verscheidenheid aan sfeervolle en intieme terrassen (staand en zittend) staan verspreid op het evenementen terrein opgesteld, zodat u optimaal kunt genieten van het zeer gevarieerde aanbod aan mooie gerechten. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten vindt u op www.eindhovenculinair.com een actueel overzicht van alle deelnemers.

De toegang tot het evenement bedraagt € 5,00. Voor fijnproevers onder de 12 jaar hoeft niet betaald te worden. Het evenementen terrein is op vrijdag 6 en zaterdag 7 juni geopend van 17.00 uur tot middernacht. Op zondag 8 en maandag 9 juni kan al vanaf 13.00 uur geproefd worden. Tijdens Eindhoven Culinair kan op het gehele terrein zowel cash als met zogenaamde ‘Lempkes’ betaald worden.

2017-12-19T09:33:10+00:00
Deel ons
Deel ons niet