BUITEN GEWOON GENIETEN OP EINDHOVEN CULINAIR

De deelnemers pakken vanuit hun proeflokalen flink uit om de hongerige harten van bezoekers te veroveren. De beste chef-koks, lokale leveranciers, restaurants, eetcafés en diverse andere partijen zijn in grote getale aanwezig om hun kunsten te vertonen en u te verrassen met lekkere en bijzondere culinaire specialiteiten.

In de proeflokalen en op de verschillende themapleinen presenteren tientallen food-, drank- en lifestyle toppers hun specialiteiten. Een verscheidenheid aan sfeervolle en intieme terrassen (staand en zittend) staan verspreid op het evenementen terrein opgesteld, zodat u optimaal kunt genieten van het zeer gevarieerde aanbod aan mooie gerechten. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten vindt u op www.eindhovenculinair.com een actueel overzicht van alle deelnemers.

De toegang tot het evenement bedraagt € 5,00. Voor fijnproevers onder de 12 jaar hoeft niet betaald te worden. Het evenementen terrein is op vrijdag 6 en zaterdag 7 juni geopend van 17.00 uur tot middernacht. Op zondag 8 en maandag 9 juni kan al vanaf 13.00 uur geproefd worden. Tijdens Eindhoven Culinair kan op het gehele terrein zowel cash als met zogenaamde ‘Lempkes’ betaald worden.