Eten is een manier om de zintuigen van gasten te prikkelen. Het gaat niet alleen om proeven, maar ook om zien, ruiken en verleid worden om een gerecht te eten. Je hebt zelf vast ook wel eens iets in een advertentie of in een restaurant gezien, waarvan je ging watertanden. Daarom zijn de chefkoks van sterrenrestaurants er zo op gebrand om de gasten op meerdere manieren te imponeren. Enkel een lekker gerecht serveren is niet voldoende. Eten is beleven.  

Eten en drinken zijn om die reden ook hele belangrijke onderdelen van een evenement, al dan niet de belangrijkste elementen. Je gasten met een positief gevoel naar huis laten gaan, realiseer je grotendeels met een goede catering.  

Tijdens de meeste evenementen of zakelijke meetings komt een hapje aan bod. Eten is nodig en doet het altijd goed. Mensen kijken uit naar momenten waarop ze even kunnen ontspannen en vooral kunnen genieten van een culinaire onderbreking. Naast dat het voor eenieder een korte pauze inhoudt, zijn het juist ook momenten van bewegen en daardoor het ontmoeten en spreken van andere genodigden.  

De presentatiewijze van culinaire gerechten is van levensbelang wanneer je je gasten wilt ‘triggeren’ om iets te proeven. Originaliteit speelt hierbij natuurlijk een belangrijke rol. Wanneer mensen iets voorgeschoteld krijgen wat ze al tientallen keren eerder hebben gezien, zullen ze het minder snel pakken, dan wanneer je ze een nieuwe eetbeleving presenteert. Het personeel dat het eten serveert, speelt ook een belangrijke rol in die nieuwe beleving van gasten. Niet voor niets dat het visitekaartje van BYLEI, “hospitality met een grote glimlach”, is. Op die manier zorgen wij ervoor dat u en uw gasten samen een onvergetelijke belevenis ervaren.

Meer nieuws