Deze maand treedt evenementen- en creatiebureau BYLEI aan als nieuw Preferred Bureau van het Genootschap voor Eventmanagers. Daarmee heeft het Genootschap nu in totaal zes Preferred Bureaus. BYLEI sluit meteen full swing aan en zal op 18 juni een van de jaarlijkse summercourses voor Genootschapsleden verzorgen.

Hoezo onderscheidend?
BYLEI bestaat al 13 jaar, is gevestigd in Eindhoven en wordt geleid door de tweelingbroers Lei en Lukas Willems. Op hun website zeggen ze over zichzelf ‘Wij doen het net even anders. Eigenzinnig en onderscheidend. Zodat het mooier, beter en opvallender wordt.’
Dat vraagt een nadere uitleg. Onderscheidend? Hoe dan? Lei Willems lacht als we hem die vraag voorleggen, maar antwoordt serieus: “Ja, dat zeggen er natuurlijk meer. Zo niet allemaal! Maar ik denk dat wij echt meer te bieden hebben, omdat we authentiek zijn en erg creatief en heel ver gaan in onze dienstverlening. Met heel veel energie werken we eraan om de gasten van onze opdrachtgevers een onvergetelijk evenement te laten beleven. Our guts, your glory dus! Altijd gaan voor een vette 10, want een 8 is echt niet oké.”Brabantse rootsBij de keuze voor BYLEI als Preferred Bureau spelen hun Brabantse roots een belangrijke rol. Brabant is een hele actieve evenementenregio, het Genootschap heeft veel leden in Brabant. “Dan is het toch heel mooi om ook een Preferred Bureau uit deze regio binnen je gelederen te hebben,” aldus Dirk Prijs, directeur van het Genootschap.

Bijzonder kenmerk is ook dat BYLEI jaarlijks in Brabant een groot meerdaags evenement op eigen titel organiseert: Polo Brabant. Een uniek relatie-evenement – Polo met een vleugje Brabantse gemoedelijkheid – dat zij in 2017 alweer voor de 8e keer organiseren.“Een eigen event, dat doen niet veel bureaus; de meeste beginnen daar niet aan,” zegt Dirk Prijs, “dat vind ik dan interessant. Alleen al daarom is BYLEI een aanwinst voor onze club van Preferred Bureaus.”

 Summercourse

Zoals elk jaar organiseert het Genootschap voor Eventmanagers in de zomermaanden summercourses voor haar leden, in samenwerking met de Preferred Bureaus. De meeste daarvan zullen plaatsvinden in de maanden juli en augustus. In de zomereditie van magazine De Eventmanager staat een overzicht van alle data en summercourse-onderwerpen.

Hierop vooruitlopend biedt BYLEI haar summercourse al aan op zondag 18 juni a.s. Op deze dag krijgen de Genootschapsleden een uitgebreide rondleiding achter de schermen bij relatie-evenement Polo Brabant. Zo kunnen zij zelf beleven hoe BYLEI de gasten van opdrachtgevers laat genieten van een uitzonderlijk sportief én bourgondisch getint relatie-evenement.

Door: Carla van Elst

Meer nieuws