Na de voorrondes van afgelopen februari is BYLEI met ONE FAMILY – ONE PARTY genomineerd voor de publieksprijs ‘Creatief’! Naast de juryprijzen in de diverse categorieën kan er tijdens de Gouden Giraffe 2018 ook gestemd worden voor de award van het meest creatieve eventconcept. BYLEI is met hun kreet: “Wij overtreffen graag de verwachtingen van onze opdrachtgevers”, de ideale deelnemer voor deze wedstrijd.

Om deze ‘kroon op het werk’ binnen te slepen moet er natuurlijk gestemd worden! En dat kan via https://www.gouden-giraffe.nl/publiekscreatief.html.

BYLEI is deelnemer met het volledig door hun georganiseerde jubileumfeest van deurenbedrijf XIDOOR, dat afgelopen jaar plaatsvond. Een feest waar álles klopte. Van het warme welkom door de familie aan het begin van het feest, de op maat geschreven en gecomponeerde openingsact, tot aan ‘de namenwand’ met de namen van alle medewerkers, ieder detail klopte gewoon. Naast het 85-jarige jubileum van het familiebedrijf, was dit voor de familie namelijk ook hét moment voor het geven van een heel groots DANKJEWEL, het samenbrengen van alle medewerkers én het bereiken van een ‘XINERGIE’. Middels de kernwaarden van XIDOOR: vernieuwend, toonaangevend, pluriform en inspirerend, is BYLEI aan het werk gegaan met het zogeheten ONE PARTY concept. Zij wisten deze kernwaarden op unieke wijze te vertalen naar de drie hoofdelementen van het feest, namelijk: entourage, entertainment en catering.

De wijze waarop BYLEI het gehele proces organiseerde, heeft gezorgd voor een fantastisch SAMENZIJN. Alle voor opgestelde doelen zijn meer dan bereikt, al dan niet flink overtroffen.

Meer nieuws