Een tijdje geleden noemde Lei Willems, Creative Director BYLEI, het jaarlijks terugkerende evenement van BYLEI: Polo Brabant, liefkozend ‘het kindje van het bedrijf’. Al sinds 2008 wordt het evenement ieder jaar in juni georganiseerd bij Polo Club Waalre. Komend jaar vindt de tiende editie van dit megasucces op 22 & 23 juni plaats. Een editie die nóg grootser en indrukwekkender dan ooit gaat worden, zo belooft de organisatie.

Ontmoeten, verbinden en genieten zullen ook bij de tiende editie weer centraal staan. In de perfecte ambiance die Polo Brabant biedt, kunt u samen met uw klanten, collega’s, vrienden of bekenden een onvergetelijke tijd beleven. U bevindt zich in een bevoorrechte groep van gelijkgestemden. Polo Brabant verbindt mensen met elkaar, waarbij u ook de meest interessante onbekenden zult ontmoeten. Dit alles onder het genot van een heerlijk drankje, een culinair hoogstandje én het geluid van de galopperende paarden die vlak langs u heen ‘racen’.

In de late namiddag begint op de zaterdag de inmiddels befaamde ‘Polo Brabant Night’, waarbij u op stijlvolle wijze samen geniet van een geweldige avond uit. Kijkend naar twee spectaculaire polowedstrijden, ondertussen uw gasten fêteren en eindigen met een fantastisch feest. Later op de avond start deze zogenaamde ‘Polo After Party’ voor alle gasten en spelers. Een zeer feestelijk samenzijn met verrassende optredens, in het centrale gedeelte van het Polo Brabant Paviljoen. Zeker is weer de aanwezigheid van Sonny’s Inc, die de avond zonder twijfel spectaculair zal eindigen.

De zondag kenmerkt zich door de gemoedelijke sfeer waarin zakelijk ontmoeten en sport centraal staan. Uiteraard is de inhoud van de diverse arrangementen grotendeels gelijk aan de zaterdag. Het zal u en uw gasten aan niets ontbreken. Ook is er, net zoals op de zaterdag, een professioneel entertainment team aanwezig om er met uw kinderen op los te knutselen, hen te laten schminken en nog veel meer.Omstreeks 16.30 uur zal de finale gespeeld worden, waarna de prijsuitreiking zal plaatsvinden. Altijd een memorabel moment.

Polo Brabant, een niet te missen evenement.

MEER BYLEI NIEUWS