De Gouden Giraffe is dé prijs in de evenementenwereld. De prijs is bedoeld voor bedrijven en bureaus die hun nek uitsteken voor hun opdrachtgevers, met als resultaat een (zeer) impactvol event neer te zetten. Een giraffe steekt nou eenmaal zijn nek uit om de sappigste bladeren in de boomtoppen en tussen het struikgewas te vinden. BYLEI is met hun kreet: “Wij overtreffen graag de verwachtingen van onze opdrachtgevers”, daarom de ideale deelnemer voor deze wedstrijd.

Historie Gouden Giraffe

De Gouden Giraffe beloont al sinds 1994 bedrijven en bureaus die hun nek uit steken, en door middel van beleving en een live-moment zichzelf durven te vermarkten om een boodschap te communiceren. Na afloop van de laatste editie van de Gouden Giraffe, in april 2013, kondigden de oorspronkelijke initiatiefnemers van de Gouden Giraffe, brancheorganisatie CLC VECTAen High Profile Events, aan zich te gaan herbezinnen, met de markt in overleg te gaan en daaropvolgend een nieuw concept te ontwikkelen. In EventBranche, het multimediale kennisplatform in de evenementenbranche, vonden zij de partij die de award weer nieuwe leven in kon blazen.

De vernieuwde Gouden Giraffe Event Awards manifesteren zich als impact award. De prijs voor de beste zakelijke evenementen van Nederland gaat op zoek naar winnaars in zes categorieën. Het draait allemaal om de effectiviteit. Natuurlijk spelen creativiteit, innovatie, duurzaamheid en originaliteit ook een rol in de jurering, maar onderaan de streep telt boven alles één ding; “Welke meerwaarde had het event voor de betreffende opdrachtgever?”

ONE FAMILY | ONE PARTY

BYLEI is deelnemer met het volledig door hun georganiseerde jubileumfeest van deurenbedrijf XIDOOR, dat afgelopen jaar plaatsvond. Een feest waar álles klopte. Van het warme welkom door de familie aan het begin van het feest, de op maat geschreven en gecomponeerde openingsact, tot aan ‘de namenwand’ met de namen van alle medewerkers, ieder detail klopte gewoon. Naast het 85-jarige jubileum van het familiebedrijf, was dit voor de familie namelijk ook hét moment voor het geven van een heel groots DANKJEWEL, het samenbrengen van alle medewerkers én het bereiken van een ‘XINERGIE’. Middels de kernwaarden van XIDOOR: vernieuwend, toonaangevend, pluriform en inspirerend, is BYLEI aan het werk gegaan met het zogeheten ONE PARTYconcept. Zij wisten deze kernwaarden op unieke wijze te vertalen naar de drie hoofdelementen van het feest, namelijk: entourage, entertainment en catering.

De wijze waarop BYLEI het gehele proces organiseerde, heeft gezorgd voor een fantastisch SAMENZIJN. Alle voor opgestelde doelen zijn meer dan bereikt, al dan niet flink overtroffen.

KIJK HIER VOOR EEN MOOI OVERZICHT VAN HET JUBILEUMFEEST VAN XIDOOR…

Meer nieuws