Een nieuwe ster is geboren. Begin 2020 zal het nieuwe ‘state-of-the-art’ laboratorium van Star-shl volledig afgerond en operationeel zijn. Deze nieuwe ster in Rotterdam zal inspireren, vertrouwen geven, creëert kansen en zal talent en kennis aantrekken. Het vormt een gemeenschappelijke deler. Een verbondenheid en trots die tot in de botten te voelen is.

BYLEI is gevraagd om samen met Star-shl middels een aantal evenementen en bijpassende communicatie deze geboorte speciaal te maken. Samen het ontstaan en de eerste groei van deze bijzondere ster vieren. In juni 2020, zullen er diverse evenementen op en rondom het terrein in het teken staan van beleven en vieren. Een officiële opening met onder andere Minister Bruins, een dag ‘Open Huis’ voor huisartsen en andere medici, een waanzinnig avondfeest voor alle medewerkers en een ‘gewoon’ fijne familiedag staan hiervoor op het programma. Samen met Star-shl bouwt BYLEI trots mee aan deze nieuwe, inspirerende kennisplek.

Net als in 2018 en 2019, ziet BYLEI ook in 2020 weer een waanzinnige samenwerking met Star-shl tegemoet. Samen creëren we één Star-shl.

Star-shl
Star-shl is in april 2017 ontstaan door een fusie tussen SHL-Groep en Star-MDC. Star-shl is een stichting die medische diagnostiek levert. Opgericht door en voor huisartsen om onafhankelijke eerstelijnsdiagnostiek mogelijk te maken en dit zo optimaal mogelijk te organiseren voor het welzijn van de patiënt. Het bedrijf heeft ongeveer 1.400 medewerkers en levert diensten aan ruim 2.500 huisartsen, verloskundigen en zorgprofessionals.

Meer nieuws