In oktober 2016 werd de samenvoeging van chipmaker NXP Semiconductors en Amerikaans branchegenoot Qualcomm aangekondigd. In de zomermaanden, een kleine twee jaar later, besloten de twee bedrijven tóch een streep te zetten door de fusie van 44 miljard. Dit betekende voor NXP Semiconductors dat ze zelfstandig een doorstart zou gaan maken. Om die reden besloot het bedrijf om op in hoofdgebouw op de High Tech Campus een bijeenkomst te houden met haar werknemers. Tijdens deze borrel werd samen naar de bereikte én de toekomstige doelen gekeken.

Om deze middagborrel perfect te laten verlopen, werd BYLEI ingeschakeld voor de aankleding en de catering. Aangezien de borrel op een dinsdagmiddag plaatsvond, werden er geen alcoholische dranken geschonken. In plaats van een wijntje of een ‘normaal’ biertje bood BYLEI daarom andere alternatieven. Hiervoor waren verschillende barren ontwikkeld. Zo was er onder andere een alcoholvrije bier bar. Hier konden de gasten kiezen uit tien verschillende soorten alcoholvrij bier. Ook was er een bar waar heerlijke non-alcoholische gin-tonics te verkrijgen waren. Natuurlijk werden er naast deze ‘speciale’ dranken ook meerdere frisdranken uitgeschonken.

Naast het ruime drankenassortiment werden er voor de gasten ook meerdere culinaire hoogstandjes bereid. Deze selectie van kleine gerechtjes waren onderdeel van een door de werknemers zelf gecreëerd kookboek. Aan het eind van de bijeenkomst kregen alle aanwezige medewerkers een kookboek mee, om thuis zelf aan de slag te gaan met de recepten.

Achteraf wist de contactpersoon binnen NXP aan BYLEI te vertellen dat er ontzettend veel positieve reacties vanuit het personeel waren ontvangen. BYLEI bedankt NXP Semiconductors voor deze samenwerking en het vertrouwen in het bedrijf BYLEI.

Meer nieuws