Deurenbedrijf XIDOOR bestaat dit jaar 85 jaar en dat moest gevierd worden. Om die reden werd BYLEI gevraagd om een waanzinnig feest te organiseren voor alle werknemers. Op unieke wijze het personeel bedanken voor de geleverde inzet van de afgelopen jaren, en samen vooruitkijken naar de toekomst.

Letterlijk tussen de fabriekshallen op het eigen bedrijventerrein in Someren vond de feestelijke avond plaats. Een reusachtig, op maat gemaakte tent werd voor het feest tussen de fabrieken van het deurenbedrijf geplaatst. Gedurende de avond ging het dak eraf met meerdere spectaculaire optredens van o.a. Guus Meeuwis, Glennis Grace, Berget Lewis, Sonny’s Inc, DJ Kit-T, Roza Lozica, CB Milton en Stephan Geusebroek.

Buiten het entertainment óp het podium, werd voor de gasten ook gezorgd voor amusement ìn het publiek. Het ene moment vlogen er twee dames in prachtige kostuums op dik zes meter hoogte boven je langs, terwijl er op het andere moment futuristische ‘robots’ door de zaal langs de gasten liepen. Oók vergezelden tussen de vuurkorven bij de entree The White Wings de gasten naar binnen. Later op de avond waren ook zij terug te vinden tussen het publiek met hun prachtige ‘vlinderact’. Net zoals The White Wings, zorgden ook Noi Pakon en Close Act voor adembenemende performances tussen de gasten.

Naast het avondvullende entertainment zorgde BYLEI ook voor een zo genoemde “Gourmet Food Market”. Bij deze ‘foodcourts’ konden alle gasten uitgebreid genieten van vele lekker (inter)nationale gerechtjes en ‘crispy bites’. Ook werd er natuurlijk voor een diversiteit in dranken verzorgd bij de verschillende bars.

De wijze waarop BYLEI het geheel organiseerde, de manier waarop BYLEI het totaal wist aan te kleden en vorm te geven én het spectaculaire entertainment gedurende de avond, zorgden voor een fantastisch samenzijn voor alle aanwezige werknemers van XIDOOR.