Loading...
Our guts2018-08-26T15:23:54+00:00

OVER ONS; LEI EN LUKAS

BYLEI is het Eindhovense evenementenbureau voor ‘onnavolgbare momenten’ van de tweelingbroers Lei en Lukas Willems. Na zeven jaar leidinggeven aan horecabedrijven begon Lei in 1994 voor zichzelf als organisator van vernieuwende evenementen. In 2004 stapte ook Lukas in het bedrijf; Lei staat als creatief in de frontlinie, Lukas opereert als bedrijfsvoerder meer op de achtergrond. Samen met een uniek team van professionals bedenken en realiseren ze onderscheidende verhalen en campagnes.

HET LEF

Eigenzinnig en onderscheidend, trendsettend. Dat geldt voor alles wat BYLEI ontwerpt en onderneemt. We denken graag buiten de brave lijntjes en creëren nieuwe, verleidelijke verhalen over mensen en merken. We betrekken trends uit andere branches en combineren onmogelijke verbindingen. Onze story’s gaan over het willen genieten en ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Het lef om het anders en vernieuwend te mogen bedenken en maken.

Maar ook het spel van verleiden, het willen beminnen in prachtige omgevingen door unieke vormgeving en uitmuntende gastvrijheid. Wij gaan verder, waar andere stoppen. BYLEI overtreft graag de verwachtingen van onze opdrachtgevers.

YOUR ARCHITECT

We geloven meer in een aangenaam, persoonlijk gesprek dan in een standaard briefing. Voor elke aanvraag en te vertellen verhaal kruipen we in de huid van onze opdrachtgevers en willen hun ziel ontdekken. Willen weten wat ze drijft, welke dromen en ambities er zijn of welke doelen behaald dienen te worden. Maar ook wat men niet wil, allergisch voor is of al eens eerder gerealiseerd hebben.

Welke verleidingen en idealen we mogen realiseren, ze kunnen onderdompelen in een sprookjeswereld of de unieke omgeving creëren zodat de beste successen behaalt worden? Of het betrekken van deelnemers op verschillende momenten?

Allemaal elementen die een onderdeel zijn voor het bedenken van het meest waardevolle evenement. En hoe beter we deze DNA kennen, hoe verder we zullen gaan.

Als architect vertalen we deze thema’s naar een eigenzinnig verhaal, in woord en beeld, die klopt in alle details. Waarbij we de gasten van onze opdrachtgevers laten onderdompelen in een verwonderlijke omgeving, waarbij we ze een onvergetelijke ervaring laten beleven.

Deel ons
Deel ons niet