Welcome to wonderland

Ieder evenement een bijzondere herinnering. Dat is onze ultieme belofte. Omdat gastvrijheid en genieten hand in hand gaan, omdat alles klopt en omdat over elk detail is nagedacht. BYLEI heeft de ervaring om de juiste sfeer te creëren: ontspannen, ongedwongen en ongeëvenaard. Een feest voor de zintuigen, een ervaring om nooit te vergeten.

BYLEI is het creatief broedsel van Lei en Lukas, tweelingbroers die als geen ander weten hoe ze memorabele momenten kunnen creëren. Ervaren en gelouterd in de evenementenbranche, weten zij de juiste weg naar een wow-effect. Lei staat als creatief in de frontlinie, terwijl Lukas achter de schermen de regie voert.
Als kwartiermakers bereiden zij de weg van idee naar concept. Samen met een team bevlogen professionals maken zij van ieder evenement een unieke, nieuwe ervaring.

Vergeet je verwachtingen. Laat de dagelijkse sleur achter je. Relax en laat BYLEI je leiden. Onze evenementen zijn een spiegel van ons karakter. We kleuren graag buiten de brave lijntjes en vertellen verleidelijke verhalen over mensen en merken. Trends uit andere branches combineren we tot schijnbaar onmogelijke verbindingen. Verrukkelijke vormen, gastronomisch genieten en aangenaam amusement. Dromen zijn er om te overtreffen. Welcome to wonderland.

BYLEI is een Preferred Bureau voor het Genootschap voor Eventmanagers. Vanuit die rol maakt BYLEI zich sterk voor kennisdeling, kwaliteitsborging en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Ons manifest
Our guts, your glory

01

Altijd memorabel

Bezoekers van onze evenementen onthouden vaak verrassend veel details. Van de geur van verse bloemen tot gepassioneerde artiesten die de zaal in vervoering brengen: memorabel is ons handelsmerk.

02

Sfeer als sleutel

Een knus en gezellig samenzijn, ver verwijderd van de barre buitenwereld. Voel je vrij om heerlijk te cocoonen op een plek die gastvrijheid ademt. Alles staat in het teken van die o zo kenmerkende BYLEI-sfeer. Geen plastic, geen standaardmeubilair, wel sfeer en stijl van A tot Z.

03

Een tikje mysterieus

Een bijzondere beleving is altijd anders dan vooraf verwacht. Bij BYLEI is dat vaste prik, want we verrassen onze gasten met innovatieve trends en technieken. Verwondering maakt nieuwsgierig en dat opent de deur naar betrokkenheid.

04

Strevend naar perfectie

Geluk creëren is een kwetsbaar proces. Alles wat je hoort, ziet en proeft heeft effect op je beleving. Ieder detail telt en dus is alles belangrijk. Achter iedere keuze schuilt een gedachte, een streven naar perfectie.

Een unieke aanpak

Toeval bestaat, maar toevalligheden kun je wel minimaliseren. Met de BYLEI-methode bouwen we vanaf het eerste gesprek doelgericht aan een blijvende herinnering. Inspiratie is overal en creativiteit is grenzeloos, mits je blijft vernieuwen. Dat past bij BYLEI, want ieder evenement is uniek.

01

Ontdekken

Een succesvol event begint bij een goede briefing. En dat betekent niets minder dan het ontleden van het DNA van het bedrijf. Een gedenkwaardig evenement is alleen mogelijk als we het bedrijf tot in de vezels kunnen doorgronden. Een goede briefing is dan ook bij voorkeur een persoonlijk gesprek, geen schriftelijke opdracht. Vanzelfsprekend willen we weten wat de verwachtingen zijn, maar eigenlijk is dat pas het vertrekpunt. Deel je dromen en vertel waar je kippenvel van krijgt. Inderdaad: geef BYLEI een waardige uitdaging!

02

Creëren

Ieder evenement is maatwerk. Rekening houdend met wensen en budget laten we onze fantasie de vrije loop. Als de creatieve stofwolken zijn neergedaald, ligt er een eerste concept in tekst en beeld. Dat komen we op locatie presenteren en waar nodig aanpassen. Alles akkoord? Dan gaan we samen aan de slag om het ontwerp tot leven te brengen. De offerte wordt vertaald naar een helder draaiboek. Communicatie, ontvangst, registratie, routing, garderobe, aankleding, entertainment, personeel: aan de hand van het draaiboek houden we controle over alles wat van belang is.

03

Showtime

Vanaf de prille voorbereiding is BYLEI present. We houden de regie in eigen hand, want alles is deel van een groter geheel. En dan is het moment eindelijk daar: showtime! Het evenement vindt plaats en dat betekent: ontspan en geniet, want verwondering ligt in het verschiet. Vanzelfsprekend is BYLEI aanwezig om sfeer, comfort en veiligheid te bewaken.

04

Nazorg

Na afloop wordt de locatie schoon en netjes opgeleverd, zoals aangetroffen. Bijna alsof er niets gebeurd is. Gelukkig vertelt de herinnering een ander verhaal…

Let’s create together

Wens jij ook een evenement op maat? Even weg uit het alledaagse? Bel ons eens op +31 (0)40 – 245 88 49, mail naar welkom@bylei.com of bezoek ons.