Over Bylei

Ieder evenement een bijzondere herinnering. Dat is onze ultieme belofte. Omdat gastvrijheid en genieten hand in hand gaan, omdat alles klopt en omdat over elk detail is nagedacht. BYLEI heeft de ervaring om de juiste sfeer te creëren: ontspannen, ongedwongen en ongeëvenaard. Een feest voor de zintuigen, een ervaring om nooit te vergeten.

Ons manifest                Our guts, your glory

Altijd memorabel

Bezoekers van onze evenementen onthouden vaak verrassend veel details. Van de geur van verse bloemen tot gepassioneerde artiesten die de zaal in vervoering brengen: memorabel is ons handelsmerk.

Sfeer als sleutel

Een knus en gezellig samenzijn, ver verwijderd van de barre buitenwereld. Voel je vrij om heerlijk te cocoonen op een plek die gastvrijheid ademt. Alles staat in het teken van die o zo kenmerkende BYLEI-sfeer. Geen plastic, geen standaardmeubilair, wel sfeer en stijl van A tot Z.

Een tikje mysterieus

Een bijzondere beleving is altijd anders dan vooraf verwacht. Bij BYLEI is dat vaste prik, want we verrassen onze gasten met innovatieve trends en technieken. Verwondering maakt nieuwsgierig en dat opent de deur naar betrokkenheid.

Strevend naar perfectie

Geluk creëren is een kwetsbaar proces. Alles wat je hoort, ziet en proeft heeft effect op je beleving. Ieder detail telt en dus is alles belangrijk. Achter iedere keuze schuilt een gedachte, een streven naar perfectie.

Lei & Lukas

BYLEI is het creatief broedsel van Lei en Lukas, tweelingbroers die als geen ander weten hoe ze memorabele momenten kunnen creëren. Ervaren en gelouterd in de evenementenbranche, weten zij de juiste weg naar een wow-effect. Lei staat als creatief in de frontlinie, terwijl Lukas achter de schermen de regie voert.

Als kwartiermakers bereiden zij de weg van idee naar concept. Samen met een team bevlogen professionals maken zij van ieder evenement een unieke, nieuwe ervaring.

bylei handtekening

Welcome to wonderland

Vergeet je verwachtingen. Laat de dagelijkse sleur achter je. Relax en laat BYLEI je leiden. Onze evenementen zijn een spiegel van ons karakter. We kleuren graag buiten de brave lijntjes en vertellen verleidelijke verhalen over mensen en merken. Trends uit andere branches combineren we tot schijnbaar onmogelijke verbindingen. Verrukkelijke vormen, gastronomisch genieten en aangenaam amusement. Dromen zijn er om te overtreffen.

Een unieke aanpak

Toeval bestaat, maar toevalligheden kun je wel minimaliseren. Met de BYLEI-methode bouwen we vanaf het eerste gesprek doelgericht aan een blijvende herinnering. Inspiratie is overal en creativiteit is grenzeloos, mits je blijft vernieuwen. Dat past bij BYLEI, want ieder evenement is uniek.

Lees meer over de BYLEI methode….

BYLEI is een Preferred Bureau voor het Genootschap voor Eventmanagers. Vanuit die rol maakt BYLEI zich sterk voor kennisdeling, kwaliteitsborging en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Let’s create together

We ontmoeten graag nieuwe mensen. Bel ons eens op +31 (0)40 – 245 88 49, mail naar welkom@bylei.com of bezoek ons.