Bylei

Er zijn van die momenten die maar eens in je leven voorbij komen. Wij hebben ons ten doel gesteld die momenten zo rijk, levendig en vol te maken dat ze bij je blijven. Bij jou en bij iedereen met wie je het moment deelde.

Dat doel om die momenten blijvend te maken, bereiken we door je mee te nemen uit de alledaagse werkelijkheid. Een ervaring van verwondering, spontaniteit en ongedwongenheid. Creating by experience, noemen wij dat.

Lei & Lukas

We denken graag buiten de brave lijntjes en creëren nieuwe, verleidelijke verhalen over mensen en merken. We betrekken trends uit andere branches en combineren onmogelijke verbindingen. Onze story’s gaan over het willen genieten en ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Het lef om het anders en vernieuwend te mogen bedenken en maken.

Maar ook het spel van verleiden, het willen beminnen in prachtige omgevingen door unieke vormgeving en uitmuntende gastvrijheid. Wij gaan verder, waar andere stoppen. BYLEI overtreft graag de verwachtingen van onze opdrachtgevers.

bylei handtekening

25 jaar ervaring

BYLEI is het Eindhovense evenementenbureau voor ‘onnavolgbare momenten’ van de tweelingbroers Lei en Lukas Willems. Na zeven jaar leidinggeven aan horecabedrijven begon Lei in 1994 voor zichzelf als organisator van vernieuwende evenementen. In 2004 stapte ook Lukas in het bedrijf; Lei staat als creatief in de frontlinie, Lukas opereert als bedrijfsvoerder meer op de achtergrond. Samen met een uniek team van professionals bedenken en realiseren ze onderscheidende verhalen en campagnes.