Over Bylei

Een evenement van BYLEI leidt tot een blijvende herinnering. Dat is onze ultieme belofte aan jou. Hoe die herinnering er precies uitziet, dat is deels aan jou als individu. Wij hebben de ervaring om voor jou, je organisatie en je gasten de juiste beleving te creëren. BYLEI weet immers altijd en overal de juiste sfeer te scheppen, zodat gasten een event maximaal beleven: spontaan, veilig en ongedwongen. We noemen dit ‘Creating by experience’.

Lei & Lukas

BYLEI is het Eindhovense evenementenbureau voor ‘onnavolgbare momenten’ van de tweelingbroers Lei en Lukas Willems. Na zeven jaar leidinggeven aan horecabedrijven begon Lei in 1994 voor zichzelf als organisator van vernieuwende evenementen. In 2004 stapte ook Lukas in het bedrijf; Lei staat als creatief in de frontlinie, Lukas opereert als bedrijfsvoerder meer op de achtergrond. Samen met een uniek team van professionals bedenken en realiseren ze onderscheidende herinneringen.

We denken hierbij graag buiten de brave lijntjes en creëren nieuwe, verleidelijke verhalen over mensen en merken. We betrekken trends uit andere branches en combineren onmogelijke verbindingen. Onze verhalen gaan over het willen genieten en ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Het lef om het anders en vernieuwend te mogen bedenken en maken. Maar ook het spel van verleiden, het willen beminnen in prachtige omgevingen door unieke vormgeving en uitmuntende gastvrijheid. Wij gaan verder, waar andere stoppen.

bylei handtekening

Ons manifest

Relations

Een evenement van BYLEI brengt mensen samen. Samen met jouw relaties stap je binnen in een unieke beleving. Een beleving die je samen ervaart maar voor iedere individu resulteert in persoonlijke herinneringen. Hierbij gaan we altijd uit van jouw wensen en doelstellingen voor het evenement. Mensen en relaties enthousiasmeren, overtuigen, aansporen of het creëren van een gevoel van samenhorigheid. Vertaald naar een event om nooit meer te vergeten, jouw blijvende herinnering.

Value

We streven ernaar om samen met jouw merk een blijvende impact te creëren. Een evenement gericht op het creëren van de ultieme merkervaring. BYLEI start bij de emotionele en functionele kernwaarden van het merk en brengt dit tot leven. Ieder merk is uniek en dat wat jouw merk uniek maakt staat centraal in ons evenement.

Happiness

Het doel van ieder evenement van BYLEI is jou vervullen met een gevoel van vreugde en geluk. Dat gevoel zit hem vaak in de kleine dingen, de details. Ieder individu haalt geluk uit verschillende ervaringen, jouw beleving is hierbij uniek. Pas wanneer alle elementen naadloos op elkaar aansluiten en jouw verwachtingen worden overtroffen dan vinden wij bij BYLEI ons geluk. Dat is jouw blijvende herinnering.