Project omschrijving

BAVARIA LIFE

BYLEI had op vrijblijvende wijze een conceptaanbod aan Bavaria aangeboden voor het verbeteren van imago, uitstraling merknaam en borgen van sponsorgelden tijdens grootschalige evenementen.

Dit concept ‘Containerpark Bavaria’, is door Bavaria ‘geadopteerd’ en is in de jaren 2008 – 2012 uitgebreid ingezet geworden.

 

BAVARIA B WATCH

BAVARIA B-WATCH IS WATCHING YOU!

Na alle commotie rondom de befaamde Bavaria Babes komt Bavaria direct na het WK met een nieuwe zeer ludieke acties. Bavaria B-watch genaamd. Bavaria heeft het B-watch team deze zomer de opdracht gegeven festival en strandbezoekers in Nederland meer bewust te maken van de aanwezigheid van Bavaria tijdens hun festivals of strand bezoek. Tevens wil Bavaria het bezoek aan een festival veiliger maken. De lifeguards waken dan ook vanuit hun uitkijktorens rondom de B-watch lounge over de festival en strandbezoekers.

Het eerste conceptidee was om hiervoor de ‘ Bavaria Bavjes’ te laten rondlopen op de festivalterreinen. Later is het concept uitgewerkt naar de B-Watch lifeguards en B-lounge plekken.

BAVARIA BAVJES

B-watch lounge

De B-watch lounge is een hippe ontmoetingsplek op het festivalterrein, anders dan anders en een echte incrowdplek. Gekenmerkt door opvallende, uit Bavaria kratten opgebouwde lounge meubels, de stoere B-watch pick-up, de B-watch Funshop en grote palmen.

Sexy lifeguards zijn aanwezig om de bezoekers in te smeren, te masseren of gewoon lekker te laten liggen op een van de vele lounge plateaus. Bij de B-watch funshop zijn diverse gadgets te verkrijgen. Blaas je eigen reddingsboei, laat een B-watch tatoeage aanbrengen of koop direct een geheel Bavaria B-watch outfit.  Bezoekers kunnen hier ook alleen of met hun favorieten lifeguards op de foto worden gezet welke vrijwel direct online te downloaden is.

In samenwerking met IDIDID heeft Bavaria een speciale website laten ontwikkelen welke geheel gericht is op de social media netwerken van deze tijd. Op Bavaria.nl/bwatch kunnen bezoekers zich vooraf, tijdens of na een festival via Hyves, Facebook of Twitter laten redden door hun favorieten lifeguard. Hiermee maakt men kans op een reis naar Santa Monica beach, L.A. of een V.I.P. treatment naar Bavaria Open Air op 28 of 29 augustus in de achtertuin van Bavaria Lieshout.