Project Description

ARCHIPEL, WE LOVE YOU

Ook dit jaar mag BYLEI voor Archipel het personeelsfeest verzorgen. Een geweldig feest voor de 900 zorgzame medewerkers van Archipel. Dit jaar vond het plaats in het Evoluon, hét icoon van Eindhoven. Een geweldige plek voor een fantastisch feest.

Zorg is de gemeenschappelijke passie en bevlogenheid van alle Archipel-medewerkers. Zorgen voor elkaar! Heb elkander lief.  Zonder liefde en houden van, kan niemand leven. Archipel gaat op weg naar een beter en nog mooier Archipel. Tijdens dit geweldige feest, genieten van het samen zijn.

Vanaf het versturen van de uitnodigingen tot de ticketregistratie, alles wordt geregeld door BYLEI. Daarnaast maakt de bijzondere inrichting en het uitgekiende entertainment programma van BYLEI de avond tot een groot succes.

 

Bij de entree wordt iedereen liefdevol welkom geheten door het liefdes team en doorgestuurd naar de garderobe. De gasten kunnen doorlopen via de eerste lange gang, deze is geheel groen met oogstrelende decoraties. In de koepel zijn twee grote bars, een cocktailbar, het podium, de lichtgevende discovloer, een pizzacorner en vele staan tafels. Er hangen grote banieren met logo beelden van het feest en er staat een selfiewand. Op het podium wordt de muziek afgewisseld door DJ JB77 en Eighty-Eight Coverband om de mensen gedurende de hele avond te voorzien van een avond swingen.

Vanuit de koepel kan door worden gelopen naar het liefdeslaantje. De rode gang, waar honderden hartjes met namen van de medewerkers hangen, leidt de mensen door naar het terras en naar het ‘comedy-muziektheatertje’. Omgeven door rode en witte pluche en wat ‘kitsch’ worden hier de gasten ontvangen met liefdevolle egards. Hier bevind zich een kleine bar met lekker gekoelde drankjes, de complimentenmeisjes en ludieke optredens van enkele ‘tonpraters’.

Na een heerlijke muzikale avond wordt de avond afgesloten door een spectaculair optreden van Eighty-Eight Coverband. Bij de uitgang worden de gasten nog voorzien van een klein afscheidscadeautje en vriendelijk fijne avond gewenst, als afsluiting van dit prachtige feest.

Bekijk alle memories