Project Description

VOOR BRABANT, DOOR BRABANT

Provada Brabantstad 2018 (6)

Voor Brabant, door Brabant Stad georganiseerd (Den Bosch, Breda, Tilburg, Eindhoven en Helmond), mocht BYLEI deze vernieuwende stand en deelname van Brabant aan de Provada vorm en kleur geven. Provada, de grootste vastgoedmeeting en -dagen van Nederland. Elk jaar begin juni in de RAI.

BYLEI bedacht samen met Brabant en realiseerde in opdracht van hen deze bijzondere sfeervolle en communicatieve stand. Een combinatie van wensen en kenmerken van ‘Brabant’ en wereldse ervaringen van BYLEI komen samen. Bijzonder en ‘gedurfd’, maar uiterst succesvol. Uniek voor onze opdrachtgevers, waarmee ze op opvallende wijze hun boodschap konden communiceren en laten beleven.

BYLEI gaat hiermede verder dan de traditionele standbouwbedrijven en voegt unieke styling, verlichting, meubilair en decoraties toe. Ook verzorgden we de complete hospitality tijdens de beursdagen. Een eenheid met de vormgeving van de stand, met kwalitatieve en stralende cateringmedewerkers, unieke en passende  Brabantse cateringproducten en smaakmakende Bourgondische verleidingen.

Een zeer tevreden Brabant Stad. We gaan verder waar anderen stoppen. Zoals wij noemen OUR GUTS, YOUR GLORY.

Provada Brabantstad 2018
Provada Brabantstad 2018
Provada Brabantstad 2018
Provada Brabantstad 2018
Provada Brabantstad 2018
Bekijk ale memories