Project Description

  BLUE NOTE VASTGOEDBORREL 2018

Wat 13 jaar geleden als een ‘grapje’ begon (door BYLEI en Korteweg Communicatie) is uitgegroeid tot het jaarlijkse treffen voor ruim 400 toppers uit het commerciële vastgoed (regio Eindhoven). Volgens de toppers zelf het hoogtepunt van vastgoed-netwerkbijeenkomsten.

Ondertussen nodigen twaalf dienstverleners aan de vastgoedbranche hun beste relaties uit. De directies van de deelnemende bedrijven zijn zelf de gastheren en bedienen samen met enkele medewerkers de gasten. De twaalf gastheren ( en gastdame dit jaar voor het eerst) stellen u graag even voor:

Adviesbureau Tielemans, BYLEI, Colliers International, Facta Bouwmanagement, Joanknecht, Handelsbanken, Mansveld Groep, PGA Totaalinrichters, Taylor Wessing, SOULID|Vastgoedcommunicatie, VAN AKEN Concepts, Architecture & Engineering BV, Van Bergeijk Beheer.

Tot dit jaar was de ‘Borrel’ gekoppeld aan Eindhoven Culinair, maar deze vond geen doorgang dit jaar en is hierdoor succesvol uitgeweken naar de nieuwe jazzclub FIFTH NRE (Gasfabriek 5) in centrum Eindhoven.

De Vastgoedborrel is uniek in haar soort, mede door het communicatietraject, de jazzy tweelingzusjes Betty en Bea aan de deuren, de altijd veranderende interieurs en sferen, jazzy tunes, unieke gastheren/ dames, bijzondere wijnen, buitengewone kledij, culinaire verwennerijen van verschillende restaurants uit de omgeving, ijskoude dranken op alle tafels en natuurlijk de toppers zelf. De organisatie en realisatie is in vertrouwende handen BYLEI.

blue note vastgoedborrel 2018
blue note vastgoedborrel 2018
blue note vastgoedborrel 2018
blue note vastgoedborrel 2018
blue note vastgoedborrel 2018
blue note vastgoedborrel 2018
blue note vastgoedborrel 2018
blue note vastgoedborrel 2018
blue note vastgoedborrel 2018

  BLUE NOTE VASTGOEDBORREL 2017

Voor de 12e keer organiseerde BYLEI de jaarlijkse Blue Note Vastgoedborrel. Een besloten borrel op de openingsavond van Eindhoven Culinair. Exclusief voor 500 toppers uit het commercieel vastgoed. De tweelingzusjes, Betty en Bea hebben uiteraard weer voor een warm welkom gezorgd.

De gastheren en gastvrouwen, van 12 organiserende vastgoed ondersteunende bedrijven, hebben iedereen op hun wenken bediend, zodat men heeft kunnen genieten van heerlijke drankjes en bourgondische hapjes. In samenwerking met diverse aanwezige restaurants zijn onze gasten niets tekort gekomen.

BLUE NOTE VASTGOED BORREL 2016

Dit jaar werd alweer voor het 11e jaar de Blue Note Vastgoed Borrel georganiseerd, op 13 mei 2016. Zoals alle voorgaande edities organiseerde BYLEI ook dit jaar weer de gehele organisatie. Een besloten borrel in jazzstijl op de openingsavond van Eindhoven Culinair. Exclusief voor 500 toppers uit het commercieel vastgoed.

De Jazzy tweelingzusjes, Betty en Bea hebben uiteraard weer voor een warm welkom gezorgd. De gastheren en gastvrouwen, van 12 organiserende vastgoed ondersteunende bedrijven, hebben iedereen op hun wenken bediend, zodat men heeft kunnen genieten van heerlijke drankjes en bourgondische hapjes. In samenwerking met diverse aanwezige restaurants zijn onze gasten niets tekort gekomen.