Project Description

MANSVELD 2019

BRUUT GEZELLIG!

BYLEI werd gevraagd een memorabel personeelsfeest voor alle vestigingen van de Mansveld Groep te organiseren. Na het jubileum in 2017 dit jaar gewoon een ‘eenvoudig’ BRUUT feest voor alle medewerkers met partners.

MANSVELD 2019
MANSVELD 2019
MANSVELD 2019
MANSVELD 2019

Een BRUUT gezellig samenzijn op het hoofdkantoor in Eindhoven. In het grote magazijn vond het feest plaats. Onder andere een heuse BRUUT-bar, vanwaar diverse bieren te verkrijgen waren, was onderdeel van de aankleding. Daarnaast was er nog een grotere bar in de ruimte aanwezig waar de gasten alle andere dranken naar keuze konden krijgen.

In de grote ruimte bouwde BYLEI in samenwerking met o.a. de mannen van Mansveld Expotech het grote podium met enorm gave visuals, zelfs voor de ruim tweehonderd technici. Gedurende de avond waren er optredens van de band ROBINSON, DJ Amica Nova en volkszanger Thom Craane. Naast de grote ruimte creëerde BYLEI in een rustige lounge ook een fijn plek waar gasten zich even konden onttrekken van het grote feest. Tijdens de avond werden diverse overheerlijke hapjes geserveerd en ook de zogeheten ‘Candy Girls’ zorgden voor leuke interactie met de gasten.

Het was een mooi, niet te luxe, maar doch stijlvol samenzijn voor de medewerkers van Mansveld!

BYLEI | Creating by experience

MANSVELD 2019
MANSVELD 2019
MANSVELD 2019
MANSVELD 2019
Bekijk alle creations