Project Description

BYLEI ALS ARCHITECT

Memorabele evenementen, zakelijk of particulier. Spraakmakende activatieprogramma’s, feesten of introducties. Bijzondere horecaformules of verrassende pop up concepten. Ze hebben één ding gemeen. Het zijn allemaal producties die ontstaan uit een droom, een eigen behoefte of één of meerdere (zakelijke) doelstellingen. BYLEI ontwerpt deze verbeeldingen tot werkelijkheid.

We bedenken een eerste concept, dat voldoet aan deze gewenste (marketing en communicatie)behoeften in woord en beeld. Vervolgens verfijnen we deze tot de meest ideale format voor productie. BYLEI is hierin vernieuwend, soms eigenzinnig en vooral onderscheidend; net even anders. We hebben de guts om altijd een stap verder te gaan, waar anderen al stoppen en denken graag in oplossingen. Voor het succes van weer een geslaagde productie voor onze opdrachtgevers!

Om het beste resultaat van de ideale format te bereiken, produceren we deze ook graag, maar dat is aan de opdrachtgever.

EIGEN CONCEPTEN, ACTIES & POP UPS

Je kent ons wellicht van het ‘kippenkafee’ tijdens de DDW, van jazzclub  FIFTH NRE, Mathilde Boven, het eerste Glow Cafe en Restaurant, designexpo INDE, ‘Hoesternoumee?’, paardenpolo in Brabant, of FFFS in de Lichttoren en de Admirant? Lei en Lukas Willems waren lang geleden al de ‘pop up koningen van Eindhoven’ en elke keer in staat om de juiste omgeving te creëren waar mensen zich snel prettig en thuis voelen.

Als innovator en ontwerper eigen gedachten en inspiraties van de straat vertalen naar nieuwe ontwikkelingen en producten. Als iets niet bestaat, dan proberen we het en kijken of we daarmee eigen producties en deze van onze opdrachtgevers kunnen versterken en verbeteren. Maar ook bestaande producten in een andere hoedanigheid gebruiken, altijd verrassend en vaak succesvol.

Eén van de eigen titels uit die tijd is uitgegroeid tot een van de grootste relatiemarketing-evenementen van Zuid Nederland nu, namelijk Polo Brabant. Dit jaar alweer de negende editie in juni.