Project omschrijving

CONCEPTEN, ACTIES & POP UPS

Je kent ons wellicht van het ‘kippenkafee’ tijdens de DDW, van jazzclub  FIFTH NRE, Mathilde Boven, het eerste Glow Cafe en Restaurant, designexpo INDE, ‘Hoesternoumee?’, paardenpolo in Brabant, of FFFS in de Lichttoren en de Admirant? Ze noemen ons niet voor niets de Kwartiermakers van Eindhoven. Elke keer in staat om de juiste omgeving te creëren waar mensen zich snel prettig en thuis voelen.

Memorabele herinneringen, zakelijk of particulier. Spraakmakende activatieprogramma’s, feesten of introducties. Bijzondere horecaformules of verrassende pop up concepten. Ze hebben één ding gemeen. Ze zijn allemaal ontstaan uit een droom, een behoefte of een (zakelijke) doelstelling. We ontwerpen deze verbeeldingen graag tot werkelijkheid.

We hebben de guts om altijd een stap verder te gaan, waar anderen al stoppen en denken graag in oplossingen. Voor het succes van weer een geslaagde productie voor onze opdrachtgevers!

Eén van de eigen titels is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste relatiemarketing-evenementen van Zuid Nederland, namelijk Polo Brabant. Dit jaar alweer de tiende editie in juni.

Terug naar overzicht

Let’s create together

Wens jij ook een evenement op maat? Even weg uit het alledaagse? Bel ons eens op +31 (0)40 – 245 88 49, mail naar welkom@bylei.com of bezoek ons.