Loading...
STYLING FOOD INSPIRATION DAYS2018-10-11T13:51:51+00:00

Project Description

FID 2017: ‘The End of Good Enough’

Goed genoeg is niet meer voldoende. Met een zeventje als waardering ben je gedoemd tot de ondergang. Het is The End of Good Enough, en dat zullen de 1400 gasten van de Food Inspiration Days 2017 niet snel vergeten!

CHV Noordkade in Veghel vormt wederom de setting van dit jaarlijkse evenement. De oude veevoederfabriek is omgetoverd tot een plaatje dat op geen enkele Instagram-account misstaat. Dat is dan ook precies de bedoeling van Food Inspiration, want Instagrammable eten, concepten, en designs hebben de toekomst! Eten mag weer leuk zijn. Sterker nog, het moet nog veel meer dan alleen leuk zijn. ‘Extravaganza is Instagrammable,’ zo verkondigt dagvoorzitter en hoofdredacteur van Food Inspiration Hans Steenbergen.

Kijk hier voor het hele artikel: Het begin van iets beters
BYLEI heeft wederom de styling mogen verzorgen van de theaterzaal waar de sprekers hun verhaal hebben mogen houden. Daarnaast enkele ‘ateliers’ van enkele partners van de FID mogen ontwerpen en realiseren. Zoals: Vrumona, Dawn Foods, Depa, Bonduelle, Koppert Cress, Yama en Van Geloven (van Dobben).

 De Food Inspiration Days is het inspiratie-evenement voor professionals in de horeca en foodservice. Het evenement waar men letterlijk in aanraking komt met de ‘foodtrends of tomorrow’. Het doel is de foodservicebranche te inspireren en aan te zetten tot actie door het delen van trends, innovaties, kennis en ervaringen.

BYLEI verzorgt al een aantal jaren op een rij op innovatieve wijze de styling van dit evenement. Wij vertalen het concept naar prikkelende decoraties en verrassende samensmeltingen van producten.

FID 2016: ‘Based on a True story’

In opdracht van Shoot My Food mag BYLEI al meerdere jaren op rij complete styling verzorgen van de Food Inspiration Days, eerst in Evoluon te Eindhoven en tegenwoordig bij CHV Noordkade te Veghel. Het meubilair en alle decoraties moest aansluiten bij de  thema’s ‘transparant, open, oprecht en eerlijk eten’. Met natuurlijke planten, veel hout, boomstronken en biologische producten wist BYLEI het geheel om te toveren tot ‘A True Story’. De gasten konden genieten van een bijzondere gerechten in een nog bijzonderdere omgeving.

De inrichting van dit jaar was geïnspireerd op kernwoorden als re-connect, urban style, nature, purity en art, in lijn der gedachten van het evenement.

Deel ons
Deel ons niet