Loading...
GOUD & NIEUW STAR-SHL2018-10-04T15:56:39+00:00

Project Description

GOUD & NIEUW STAR-SHL

 

Een bijzonder sfeervol en super gaaf SAMENZIJN voor alle medewerkers. Ontmoeten, ontdekken, kennismaken, genieten, beleven, inspireren en bouwen aan één nieuw bedrijf.

In april van dit jaar zijn Star-MDC en SHL-Groep gefuseerd, om samen verder te gaan onder de nieuwe naam STAR-SHL. Dit samenzijn vormt een bijdrage om de 1300 professionals verder samen te brengen. Energie en positivisme aan ze geven, dank je wel zeggen, samen stilstaan en samen de schouders eronder, gouden herinneringen delen en nieuwe ontmoetingen ondergaan, samen 2018 inluiden, samen GOUD en NIEUW, samen het nieuwe STAR–SHL GOUD maken.

De thuisblijvers hebben spijt gehad dat ze niet geweest zijn. Een mooier compliment kun je niet krijgen.

Mede door de bijzondere inrichtingen en het uitgekiende entertainment programma is de avond een groot succes geworden.

Buiten bij de entree, dansten The White Wings tussen de vuurkorven op mooie muziek én vergezelden de gasten naar binnen. Later op de avond hebben ze binnen met hun ‘vlinderact’ de openingsdans van de avond verzorgd.

De gasten zijn binnen welkom geheten door gastvrouwen BEA & BETTY.  Ze wezen de gasten de weg vanaf de entree naar de garderobe en later op de avond assisteerden ze als frietdames achter de frietkraam. Trio ‘ROEPT U MAAR’ assisteerde de gastvrouwen bij de entree. Drie heerlijke muzikanten die de gasten een muzikaal welkom heetten.

De complimentenmeisjes, in rood met gouden details gekleed, deelden de gehele avond complimentjes uit. Ze vroegen aan de mensen of ze een complimentje mochten geven, vervolgens observeerden ze de desbetreffende personen en na enkele minuten ontving een gast een zeer complimenteus berichtje!

Op het podium heeft DJ JB77 de zaal opgewarmd, waarna SONNY’s INC in negen koppige formatie de avond fantastisch heeft afgesloten. Oftewel, een memorabele avond.

Deel ons
Deel ons niet