Loading...
FUSIE EVENT STAR-SHL 2018-05-01T11:10:36+00:00

Project Description

GOUD EN NIEUW STAR-SHL

 

Een bijzonder sfeervol en gaaf super SAMENZIJN voor alle medewerkers. Ontmoeten, ontdekken, kennismaken, genieten, beleven, inspireren en bouwen aan één nieuw bedrijf.

In april van dit jaar zijn Star-MDC en SHL-Groep gefuseerd en zijn samen onder de nieuwe naam STAR -SHL. Dit samenzijn vormt een bijdrage om de 1300 professionals verder samen te brengen. Energie en positivisme aan ze geven, dank je wel zeggen, samen stilstaan en samen de schouders eronder, gouden herinneringen delen en nieuwe ontmoetingen ondergaan, samen 2018 inluiden, samen GOUD en NIEUW, samen nieuw STAR – SHL  goud maken.

De thuisblijvers hebben spijt gehad dat ze niet geweest zijn. Een mooier compliment kun je niet krijgen.

Mede door de bijzondere inrichtingen en uitgekiende entertainment programma is de avond een groot succes geworden.

Buiten bij de entree, dansten The white Wings op mooie muziek, tussen de vuurkorven en vergezelden ze de gasten naar binnen. Later op de avond hebben ze binnen met hun vlinderact de openingsdans van de avond verzorgd.

De gasten zijn binnen welkom geheten door gastvrouwen BEA & BETTY.  Ze wijzen de gasten de weg vanaf entree naar garderobe en later op de avond assisteren ze als frietdames achter de kraam. Trio ‘ROEPT U MAAR’ assisteerde de gastvrouwen bij de entree. Drie heerlijke muzikanten die de gasten een muzikaal welkom heetten.

De complimentenmeisjes, in rood met gouden details gekleed, delen de gehele avond complimentjes uit. Ze vragen of ze jou een complimentje mogen geven, vervolgens observeren ze je en ontvang je na enkele minuten een zeer complimenteus berichtje!

Op het podium heeft huis DJ JB77 de zaal opgewarmd waarna SONNY’s INC in negen koppige formatie de avond fantastisch heeft afgesloten. Een memorabele avond dus.

Deel ons
Deel ons niet